Добре дошли в Каза Арт!
Добре дошли в света на идеите!
„За да придобиеш знание, всеки ден прибавяй по нещо. За да придобиеш мъдрост, всеки ден изхвърляй по нещо.“ Лао Дзъ
Добре дошли в света на мечтите!
"Животът не се измерва с броя вдишвания, които правиш, а с броя на моментите, които спират дъха ти!" Боб Муурхед
Добре дошли в света на въображението!
"Логиката ще те отведе от точка А до точка В. Въображението ще те отведе навсякъде!" - Алберт Айнщайн
Добре дошли в света на щастието!
"Щастието пребивава не във вещи и не в злато, чувството на щастие живее в душата." Демокрит
Добре дошли в света на вълшебството!
Добре дошли в света на истинското!
Добре дошли в света на спомените!
Добре дошли в света на фантазиите!
"За лудите, за различните, за бунтарите, за размирниците...за онези, които виждат нещата по различен начин – те не обичат правилата..." Стив Джобс

Философия

МЕБЕЛНА ФИЛОСОФИЯ

VITRINA PALITRA SMALL 01УНИКАЛНОСТ

Мебелите „КАЗА АРТ” не са просто мебели, те са изкуство, което създават в домовете ви една артистична, нестандартна домашна атмосфера. Всяка една колекция събира у себе си стил, емоция и индивидуалност. Създали сме три уникални колекции: КАЗА АРТ НОВА, КАЗА АРТ АТЕЛИЕ и КАЗА АРТ НОСТАЛГИЯ, за да може всеки един от нашите клиенти да успее да открие себе си в някоя от трите колекции.

ИЗКУСТВО

Всяка една колекция говори сама за себе си. Отличава се по своя стил, дизайн и нестандартност. Ние Ви предлагаме не просто обзавеждане, а бутикови мебели, които ще допринесат за домашната атмосфера, хубавите моменти и не на последно място огромното удобство, което те представляват за Вас.

 

 

 

КАЧЕСТВО

Качеството в КАЗА АРТ интериор е едно от най-важните неща. Мебелите ни се изработват от масив, също така при много от тях използваме ЕКО продукти- екологично чисти материали, лаковете не съдържат вредни съставки.

emocionalni mebeli casa art v pet stapki kam va6ijat mebelen unikat stapka 1individualna konsultaciqИНДИВИДУАЛНА ИНТЕРИОРНА КОНСУЛТАЦИЯ

Един от многото плюсове на КАЗА АРТ интериор е това, че освен всичко друго, ние предлагаме и индивидуална интериорна консултация. Заедно с нашите специалисти в мебелния бранш, Вие ще успеете да развиете своите идеи и наложите изискванията, а изработката оставете на нас. Гарантираме Ви, че ще успеем да отговорим на Вашите очаквания, та дори и да ги надминем.

 

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация