Консултация при избор на текстил

Финалният, но изключително важен елемент от сътворяването на Вашето уникално жилище, е текстилът!

Заедно избираме цветове и текстури за пердета, мека мебел, тапицирани столове, покривки, тишлайфери и всичко необходимо за Вашия дом!

Изборът на подходящ текстил съобразяваме с Вашето светоусещане и особеностите на жилището – стил на обзавеждане, осветеност, изложение на помещенията, цветове на стени и подови настилки.

Нашият дизайнерски екип е в постоянно търсене на новото и различното. Посещаваме световни текстилни изложения и пресяваме най-доброто! Работим с водещи производители от цяла Европа, като подбираме най-качествените, различни и запомнящи се десени. Разполагаме с богат асортимент отбрани дамаски и текстили с високо съдържание на естествени материали.

Обожаваме да творим с цветове и материали – доверете ни се, ние сме специалисти в създаването на уникални и неповторими Patchwork произведения, дело на нашия дизайнерски екип и сръчните ръце на даровитите ни тапицери и шивачи!

С избора на домашен текстил от Каза Арт Интериор, Вие си осигуряване не само безкомпромисно качество, но и индивидуален подход, изработка и уникална цялостна визия на Вашия мечтан дом!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация