Консултация при избор на лампи и аксесоари

Светлината в интериора силно влияе на атмосферата и възприятията ни у дома.

Правилно подбраната светлина подчертава мебели и аксесоари и създава емоционални кътове.

Внимателно подбираме лампи допълващи Вашата Каза Арт тема.

Изящни и нежни осветитени тела към романтичните ни мебели, патинирани метал и дърво, засилващи винтидж усещането на състарените Каза Арт мебели с метален обков, модерни геометрични лампи с минималистични силуети към кубичните ни теми.

След осветителните тела аксесоарите са едни от последните щрихи на интериора! В зависимост от стилистиката на интериора и вашите лични предпочитания, те могат да внесат романтика, артистичност, настроение, уют и други усещания.

Правилно подбраните аксесоари подчертават и допълват красотата на мебелите, внасят сантименталност и вдъхновение у дома!

В рамките на услугата интериорен дизайн, ние - дизайнерите на Каза Арт ще подберем най-пасващите аксесоари от богатата ни колекция – ръчно рисувани чаши за вино, ръчно правени керамични чаши, чинии, купи и всички необходими посуди за маса. Състарени свещници и рамки във финишите на мебелите, изящни картини от съсобственика на Каза Арт -  визуално комуникиращи с артистичните мебелни произведения. Защото у дома всеки детайл е важен!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация