Проектиране на мебели

Проектираме Вашите мебели по Вашите специфични размери на базата на нашите многобройни модели, които може да разгледате тук.

Възможно е да изработим мебели по Ваш проект или идея, взета от интернет или списание, само ако те са сходни с някои от нашите каталожни мебели. За да изработим индивидуален проект на мебел по зададени от Вас размери, е необходимо да заплатите по банков път или на място авторска такса, защитаваща нашия креативен труд в размер от 50 до 150 лв, в зависимост от сложността и изискванията към мебела.

Всяка промяна дори и със сантиметър води след себе си промяна на цялостната визия на една мебел. Възможна е преконфигурация на чекмеджета, вратички, рафтове. Затова нашият експертен екип от дизайнери, мебелни инженери и майстори проектират и изработват Вашия мебелен уникат така, че новите пропорции и конфигурации да запазят своята функция и красота.

Проектираме мебели за спални, като следваме Вашите изисквания за височина на матрака, място за съхранение под леглото.

Проектирането на гардеробите и гардеробните по поръчка изискват точно заснемане на височините на помещението и ясна представа за размера на дрехите, които трябва да наместим.

Мебелите за хол проектираме след като уточним размера на телевизора, броя на книгите и всички други вещи, които желаете да съхранявате там.

Обожаваме да сътворяваме заедно с Вас Вашия уникален и неповторим пачуърк под формата на тапицерии за Вашата мека мебел или тапицирано легло. Доверете ни се - цветните комбинации са нашата страст и запазената марка на Каза Арт Интериор.

При проектиране на детски мебели разучаваме душата на Вашето дете, за да подберем точните цветове и да интегрираме фрагменти от техни любими светове.

Проектираме мебели за антре с ясната представа за това най-важно пространство в един дом. То посреща Вас и Вашите гости и затова тук мебелите трябва да бъдат Вашата визитната картичка! Творим колажи от ключодържатели, закачалки, шкафове за обувки. 

За най – добрия избор разполагаме с мостри за различните дървесини и финиши. Избираме заедно измежду оригиналните ни керамични или метални дръжки или правим индивидуален микс за Вас с различни дръжки.

 

 mostri

Geometria

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация