Художествен проект за екстериор

Когато проектираме цялостни интериорни и мебелни решения за къщи, заведения, магазини, много често клиентите ни желаят да им дадем идея и как да оформят фасадите на техните къщи, заведения, магазини. Фасадите са дрехите на една сграда, а входът е лицето ѝ! Какво по-вълнуващо от това да те посрещне усмивката на красотата и свежите цветове на оригиналността!

Специално за нашите почитатели въведохме проектирането на екстериор като самостоятелна услуга. Тя включва избор на облицовки и мазилки, цветово решение на фасадните повърхнини, осветление, акценти, рекламни полета, когато става въпрос за търговски обекти. Ние се ангажираме само с идейния проект. Вие се грижите за одобряването на проекта в общината, ако това е необходимо. Всеки обект е специфичен и е свързан с функцията му. Търсим визия, която да я подчертава и обогатява с атрактивни детайли и знаци.

За да получите мечтаната фасада на вашия дом или обществена сграда е необходимо да се свържете с нас! След уточнение на детайлите. които са ни необходими сформираме цената на проекта!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация