Дизайн и изработка на камини

Топли, уютни, автентични!

Камините на CASA ART Interior - притегателен център в дома и една вълнуваща причина да се влюбите в зимата! Защото няма нищо по-хубаво от това да е зима, докато в къщи гори камина! Галещата топлина на пламъците е разтапяща, а светлината им прави погледа да искри!

CASA ART Interior проектира и реализира камини по индивидуален проект - отговарящи на Вашите желания, на изискванията, които помещението поставя, и съобразени с интериора, сред който ще бъдат разположени!

Предлагаме идеен и дизайнерски проект, както и избор на материали и консумативи. Менажираме и следим отблизо процеса по изграждането на самата камина. Оставяме го в ръцете на майстор-специалист, на който се доверяваме напълно!

Всички камини в Арт хотел § Ресторант-галерия CASA ART са създадени по идея и проект на професионалистите от CASA ART Interior!

Оставете се на желанието за зимен уют и топлина, както за тялото, така и за душата! 

 За да изработим индивидуален проект на Вашата мечтана камина, е необходимо да заплатите по банков път или на място авторска такса, защитаваща нашия креативен труд в размер от 500 до 1000лв, в зависимост от сложността и изискванията Ви.

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация