Трапезария

Каза Арт проектира и произвежда артистични, уникални мебели за трапезария от масивни дървесини като чам, бор, липа, бук, дъб, орех и череша.

Трапезарията е мястото, където се срещаме с цялото семейство, с близки и приятели, мястото където се веселим, където спорим и кроим планове за бъдещето, където се наслаждаваме на вкусни храни, прекрасни вина и отлежали ракии.

Мебели за трапезария от масивна дървесина

Ние от Каза Арт проектираме и изработваме мебели за трапезария от масивна дървесина за едно истинско автентично усещане за живот!

За по-малък бюджет изработваме мебелите за трапезария от мека дървесина, като чам - бор или липа. Тук прилагаме различни техники за "облагородяване" на повърхността на тези непретенциозни дървесини. Оцветяването с различни байцове в топли и студени гами и запечатването с био масло е утвърден подход за мебелите ни за трапезария в изчистена, модерна, кубична  или класическа визия.

За ценители на устойчиви, здрави и красиви дървесини изработваме мебелите за трапезария от бук, дъб, череша и орех с вплетени артистични елементи от стомана, стъкло или керамика

Рисувани мебели, мебели от стари греди, винтидж мебели за божествена трапезария

Casa Art pomoshtna kolichka

Помощна количка АВАНГАРД с микс от ретро и романтични елементи от Каза Арт Интериор 

Специалитет на Каза Арт са рисуваните мебели за трапезария , както и мебелите от стари вековни греди, сътворени лично от създателя на Каза Ат, художника Пламен Петров. Сред най-търсените мебели за трапезария в момента са маси, витрини, скринове и бюфети в стил винтидж или индустриален шик - смесица от стари или умишлено състарени дървесини, миксирани с текстил, патинирано желязо и ръчно изработени обкови.

Състарени мебели за трапезария - ефекти изваден фладер, патина

За любители на стил ретро, винтидж и шаби - шик 

Истинската ни сила е, както в модерното обзавеждане, така и в състарените мебели от масивна дървесина. Процесът обхваща различни комплексни техники. Често разиграваме омаслени и лакирани състарени елементи в създаването на маси, витрини, бюфети и трапезни скринове. Плотовете, вътрешни рафтове и чекмеджета са омаслени, фладерът на дървото е видим. Корпус и вратички са прожулени или олющени, лакирани с плътен цвят и завършени с матов лак на водна основа.

За плотовете и отделни чекмеджета на състарените мебелите изваждаме фладера, патинираме с тинти, нанасяме различни байцове и омаславаме с биомасло за финал. Ефектът е уникален! Тази технология придава не само античната, ретро, шаби шик или винтидж визия на Вашите мебели за трапезария! Обработени по този начин плотовете на масите са устойчиви, нечувствителни към издрасквания и наранявания и развиват с времето все по-красива и естествена носталгична патина. 

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация