Спалня

CCI18052017 0009

 

В никое друго пространство не прекарваме толкова много време, колкото в спалнята – добре известно е, че „проспиваме”около 1/3 от нашия живот - факт, с който трябва да се съобразим при избора на мебели за спалня. В леглото например си почиваме от често динамичното и изпълнено със стрес ежедневие и събираме нови сили. Задачата на леглата е да осигурят на тялото най- ценното- спокойствие, пълноценна почивка и време за възстановяване. Мебелите за спалня от КАЗА АРТ ИНТЕРИОР, Орешак до Троянски манастир изработваме в артистичен, носталгичен или модерен стил. Любителите на индивидуалното и нетрадиционно обзавеждане и при леглата, ще намери в темите на CASA ART КАЗА АРТ АТЕЛИЕ, КАЗА АРТ НОВА и КАЗА АРТ НОСТАЛГИЯ много възможности за „щастлив” сън. Малки практични нощни шкафчета или нощни масички могат да придадат завършеност на атмосферата в спалнята заедно с новото легло. При цялостни оферти за обзавеждане на спалня предлагаме подходящите нощни шкафчета, скринове, огледала, закачалки и гардероби.

 

 

spalnq karkalicheva 12.03

 Единични, двойни и легла по Ваш нестандартен размер 

Леглата изработваме спрямо стандартните размери на матраците. Консултираме Ви в правилния размер на матрака, спрямо Вашето пространство и експлоатация. Легло с нестандартни размери изработваме по проект.  

Ако разполагате с много одеала, спално бельо и други обемни вещи, леглото с повдигащ механизъм е най - добрият избор. За често използвани вещи и детски легла препоръчваме легло с чекмеджета. 

 

Легла с тапицирана табла за максимален комфорт 

За дълго излежаване в леглото и четене на книга създадохме легла с тапициран гръб - табла. Високи табли с тапицерии от богатата ни арт колекция внасят във Вашата спалня величествено и комфортно усещане. Неповторимата ни patchwork тапицерия от различни платове може да бъде изработена, така че да се вписва идеално и да кореспондира фино с останалото обзавеждане.    

 

 

SKICA PERSPEKTIVA

 

Дизайнерски, ръчно рисувани легла с изящни табли 

За любителите на нестандартното обзавеждане за спалня предлагаме приказни табли с ръчни рисунки. Таблата може да се превърне в силен акцент и произведение на изкуството в спалнята. 

 

Състарени, винтидж, модерни нощни шкафчета от масивна дървесина 

Всяко легло има и нужда от подходящо нощно шкафче! Захванато за стената или свободно на крачета, с чекмеджета или рафтове - в рамките на услугата ни интериорен дизайн премисляме всеки елемент спрямо пространството и Вашите изисквания. 

 

 

 

 

 

Garderob Simbioza 03

 

 

Двукрилен, трикрилен или четирикрилен функционален гардероб от масивна дървесина с чекмеджета

Заедно с леглата във Вашия дизайнерския проект сътворяваме и персонализиран гардероб. За дамите проектираме вътрешните обеми на гардероба с лостове за поли и дълги рокли. Чекмеджета за бельо и изтеглящ механизъм за панталони са удобно решение за съхранение. Зимните дрехи и спално бельо организираме в надстройка. Подробно обсъждаме Вашите навици за съхранение, за да създадем необходимото пространство и възможност за идеален ред и удобство. 

 

 

 

 

 

 

 

Viki 2

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация