Офис

 

Изборът на мебели за офиса изисква време, в което да определим от какво реално имаме нужда. После идва стилът и съответно търсенето на подходящ дизайн. Какъв е Вашият бизнес? А какъв човек сте Вие?

Атмосферата в офиса е важна, както за служителите, които работят там, така и за клиентите, които Ви посещават.

 

Каква атмосфера бихте искали да излъчва мястото, в което Вие, Вашите колеги и служители прекарват работния си ден? По какъв начин бихте искали тя да ги стимулира? Творчески и артистичен? Или пък делови, но с вкус и с леки цветни акценти?

От колко големи бюра, етажерки, секции и шкафове имат нужда Вашите служители спрямо спецификата на бизнеса Ви?

 

Какво усещане и имидж бихте искали да внушите на Вашите клиенти? Обзавеждането на офиса е важното първо впечатление, което клиентите получават за Вашия бизнес и за съвместната ви работа.

Посрещате ли клиенти във Вашия офис и по какъв начин бихте искали да им осигурите комфорт и подходяща нагласа за важните бизнес разговори?

Дали бихте искали да разговаряте с гостите и клиентите си в специално създаден за това кът с мека мебел и ниска холна масичка? Или бихте искали да обзаведете отделна приемна зала с много столове около голяма маса? Дали разговорите с гостите и клиентите ще се случват, докато служителят седи зад работното си бюро?

Всички тези неща имат значение и ние се съобразяваме с тях при изработването на проект за цялостен интериорен дизайн на офиси.

Функционалност и дизайн по Ваш вкус, високо качество на материалите, изработката и монтажа; индивидуално и автентично излъчване на пространствата, които пожелаете да обзаведем заедно!

 

Предложенията на CASA ART Interior за офисни мебели можете да разгледате тук!

Ще се радваме да Ви посрещнем лично в някои от шоурумите ни, за да обсъдим обзавеждането на бъдещото Ви творческо и работно пространство! Не се колебайте да направите запитване на посочените е-майли и телефони!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация