Дневна

Дневната или холът са помещенията, в които посрещаме гостите си, където си почиваме и се зареждаме с нови сили. Отделяме особено внимание на функционалното позициониране на мебелите за дневна. При по-големи дневни проектираме кътове.

Ъглова гарнитура или триместен диван с фотьойл? Етажерка или витрина? Секция или нисък шкаф и раздвижени рафтове за телевизора?

 

Проектираме, след като се запознаем със спецификите и разпределението на всяка отделна дневна. Уточняваме какви са мебелите, които ще Ви бъдат от полза - скринове, витрини, ниски или високи шкафове, холни маси, шкафове за музикални уредби, шкаф за телевизор, етажерки и библиотеки.

Често изработваме мебелите за дневна според размера на телевизора, броя на книгите, и според аксесоарите, които желаете да съхранявате там.

Проектираме Вашите мебели за хол със специфични размери, като изхождаме от многобройните модели, които сме разработили и които можете да разгледате тук.

Възможно е да изработим мебели за дневна по Ваш проект или идея, взета от интернет или списание, ако те са сходни с някои от нашите каталожни мебели за дневна.

С голямо удоволствие нашият дизайнерски екип ще сътвори артистичен и неповторим проект за Вашата индивидуална дневна.

Как да поръчате проект за интериор и мебели за дневна разберете ТУК !

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация