Дневна

Изкуството да живееш индивидуално!

 

CCI08062017a

 

 

Дневната или холът са помещенията, в които посрещаме гостите си, където си почиваме и се зареждаме с нови сили. Отделяме особено внимание на функционалното позициониране на мебелите за дневна. При по-големи дневни проектираме кътове.

Ъглова гарнитура или триместен диван с фотьойл? Етажерка или витрина? Секция или нисък шкаф и раздвижени рафтове за телевизора?

Проектираме, след като се запознаем със спецификите и разпределението на всяка отделна дневна. Уточняваме какви са мебелите, които ще Ви бъдат от полза - скринове, витрини, ниски или високи шкафове, холни маси, шкафове за музикални уредби, шкаф за телевизор, етажерки и библиотеки. 

 

 

 

CCI08062017 0002 2Често изработваме мебелите за дневна според размера на телевизора, броя на книгите, и според аксесоарите, които желаете да съхранявате там.

Проектираме Вашите мебели за хол със специфични размери, като изхождаме от многобройните модели, които сме разработили и които можете да разгледате тук.

Възможно е да изработим мебели за дневна по Ваш проект или идея, взета от интернет или списание, ако те са сходни с някои от нашите каталожни мебели за дневна.

С голямо удоволствие нашият дизайнерски екип ще сътвори артистичен и неповторим проект за Вашата индивидуална дневна.

Как да поръчате проект за интериор и мебели за дневна разберете ТУК !

 

 

 

CCI17052017

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация