Детска стая

Животът на децата е играта!

Техният свят е живописна феерия от фантазия, въображение, цветни мечти и много енергия! Пространството, което ги заобикаля, е средата, която подхранва тяхното физическо и ментално развитие, затова качеството й е от изключително значение!

Техните лични предпочитания и вкус, хобитата и интересите, които привличат вниманието им, са важен фактор, с който родителите е редно да се съобразят при вземане на решение за обзавеждане на стаята, в която любимото им същество прекарва голяма част от времето си - независимо дали залисано в игри и творчески занимания, с четене на книга или учене, със сън и здравословна почивка.

CASA ART Interior изготвя прокети за цялостен интериор на детска стая, като прецесът винаги включва съобразяване с параметрите, разположението и разпределението на помещението, предназначено за детска стая. Друго важно нещо, което вземаме предвид при изготвянето на проект за интериорен дизайн, са индивидуалните навици и любими занимания на детето.

Екипът на CASA ART поставя високи изисквания към производството на мебели за детска стая от гл.т. на здравето на детето.

Детските мебели на CASA ART са направени от възможно най-малко третирано с химикали дърво, за да се намали рискa от алергии. При производството им се избягва използването на известните омекотители от пластмаса, за които има подозрения, че вредят на здравето.

Мебелите за деца на CASA ART са произведение от масивна дървесина, изключително здрави и стабилни, без вредни вещества и с висококачествена обработка!

Дизайнът играе с въображението на малките и предоставя възможност за изключителен комфорт, удобство и функционалност при ежедневна употреба.

Потопете се в света на детските мебели на CASA ART Interior тук!

 

Заповядайте в Арт хотел CASA ART в с. Орешак, за да видите и докоснете част от колекцията ДЕТСКИ МЕБЕЛИ ЗА ПРИКЛЮЧЕНЦИ в стаята за игри в бутиковия хотел!

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация