Баня

Усещане за природа дори под душа!

 

CCI18052017

 

 

Банята е помещение със специфични функции – тя е нашата връзка с водата и с нейните пречистващи и освежаващи свойства! Банята е и място, в което се наслаждаваме на своите лични СПА ритуали или процедури за разкрасяване.

В нея съхраняваме голяма част от любимата си козметика!

Банята има своя атмосфера на интимност и уединение. Тя се нуждае от своите функционални мебели, като едновременно с това външният им вид съвсем не е без значение.

CASA ART предлага мебели за баня, които са част от цялостния интериорен дизайн и излъчване на жилището. Какво по-хубаво от това, банята да е естествено и хармонично продължение на настроението и стила, който сте избрали да внесете в дома си?

 

 


CCI18052017 0001

 

 

Подбираме за вас плочки в цветове и форми, които перфектно допълват предпочитаната интериорна тема или отделните мебели за баня, на които сте се спряли, така че крайният резултат да е артистичен, впечатляващ и изключително по Ваш вкус!

Мебелите за баня можете да разгледате тук!

А в един от шоурумите – Арт хотел CASA ART в с. Орешак, можете да видите прекрасно изпълнение на наистина уникалните бани към всяка една от стаите на хотела – брилянтна интерпретация на всяка интериорна тема, чието естествено и плавно продължение е банята!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация