Антре

Влюбени във Вашето у дома още от входната врата!

Антрето създава първото впечатление при посещение във Вашия дом! То е встъпителната част за Вашите гости и им казва "Добре дошли"!

 

Функционалност - съобразена с Вашите нужди и с пространствените специфики на помещението

 

Съхранението на дрехи и обувки е основна функция на това помещение, която бива съобразена при проектирането.

Портманто и гардероб с надстройка са задължителна мебел. Портмантата проектираме и изработваме с кошници, чекмеджета, лостове за дрехи, специални отделения за зимни/летни дрехи и обувки, огледални врати и всичко, от което се нуждаете. Врата с интегрирано огледало спестява място и създава усещане за простор в случай, че не разполагате с много място в антрето. 

Свободностояща закачалка или гардероб с лост се грижат за съхранение на палта и якета.

Шкафът за обувки, комбиниран с пейка, създава изключително удобство.

Олекотената конзола с чекмеджета категорично внася артистичен дизайнерски акцент. Множеството малки чекмедженца побират ключове, тефтери и други малки вещи. Всяко едно чекмедженце изразява себе си уникално– във фронталната му, най-видима част, могат да бъдат интегрирани платове с флорални мотиви, елементи от естествена или изкуствена кожа, микс от дървесини, байцове и цветове. Резултатът е опияняващ колаж - феерия от разнородни материали, текстури и багри! Конзоли с чекмеджета изработваме и от масивен дъб, омаслен с био масло. Водачи за чекмеджета с плавно затваряне от най-висок клас се грижат за Вашия комфорт. Артистични дръжки от ковано желязо засилват винтидж стила, а топлината на масива красиво се допълва от студенината на метала.

Огледало и керамични закачалки намират своето естетично и функционално място над конзолата в коридора.

 

 

Дизайнът - изразителен и уникален, точно като Вас!

 

Запазената ни марка - бяло състарено, нанесено ръчно с четка, и носталгичния ефект „прожулване“ създават омайваща комбинация и свеж ретро полъх в антрето.

Рисувани мебели за антре са истинско произведение на изкуството. Дни наред талантливи художници от Троянския край декорират ръчно всяка мебел. С много любов надписваме избраното от вас индивидуално семейно мото. 

 Нашите произведени в България мебели за антре и коридор разгледайте ТУК 

С голямо удоволствие нашият дизайнерски екип ще сътвори артистичен проект за Вашето индивидуално антре. Как да поръчате проект за мебели за антре разберете ТУК

 

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация