Антре

 

 

Влюбени във Вашето у дома още от входната врата!

antre Artvintage 001

Антрето създава първото впечатление при посещение във Вашия дом! То е встъпителната част за Вашите гости и им казва "Добре дошли"!

Функционалност - съобразена с Вашите нужди и с пространствените специфики на помещението

Съхранението на дрехи и обувки е основна функция на това помещение, която бива съобразена при проектирането.

Портманто и гардероб с надстройка са задължителна мебел. Портмантата проектираме и изработваме с кошници, чекмеджета, лостове за дрехи, специални отделения за зимни/летни дрехи и обувки, огледални врати и всичко, от което се нуждаете. Врата с интегрирано огледало спестява място и създава усещане за простор в случай, че не разполагате с много място в антрето. 

Свободностояща закачалка или гардероб с лост се грижат за съхранение на палта и якета.

Шкафът за обувки, комбиниран с пейка, създава изключително удобство.

 

 

CCI17052017 0007

Олекотената конзола с чекмеджета категорично внася артистичен дизайнерски акцент. Множеството малки чекмедженца побират ключове, тефтери и други малки вещи. Всяко едно чекмедженце изразява себе си уникално– във фронталната му, най-видима част, могат да бъдат интегрирани платове с флорални мотиви, елементи от естествена или изкуствена кожа, микс от дървесини, байцове и цветове. Резултатът е опияняващ колаж - феерия от разнородни материали, текстури и багри! Конзоли с чекмеджета изработваме и от масивен дъб, омаслен с био масло. Водачи за чекмеджета с плавно затваряне от най-висок клас се грижат за Вашия комфорт. Артистични дръжки от ковано желязо засилват винтидж стила, а топлината на масива красиво се допълва от студенината на метала.

Огледало и керамични закачалки намират своето естетично и функционално място над конзолата в коридора.

Дизайнът - изразителен и уникален, точно като Вас!

 

 

Запазената ни марка - бяло състарено, нанесено ръчно с четка, и носталгичния ефект „прожулване“ създават омайваща комбинация и свеж ретро полъх в антрето.

Рисувани мебели за антре са истинско произведение на изкуството. Дни наред талантливи художници от Троянския край декорират ръчно всяка мебел. С много любов надписваме избраното от вас индивидуално семейно мото. 

 Нашите произведени в България мебели за антре и коридор разгледайте ТУК 

С голямо удоволствие нашият дизайнерски екип ще сътвори артистичен проект за Вашето индивидуално антре. Как да поръчате проект за мебели за антре разберете ТУК

 

CCI17052017 2

 

 

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация