Градниски мебели от Casa Art Interior - мебели за градина от ковано желязо, натурална дървесина с тапицерия или цветен финиш

Авторски предложения мебели за  Вашата градина или тераса - рустикални, модерни, класически, от ковано желязо, маси, столове и шезлонги

Щом първите топли дни известят за идващото лято, отново започва времето за приятни часове в  градината, на терасата или балкона. За това разбира се са необходими специалните градински мебели от CASA ART. 

Към тях принадлежат маси, столове, градински шезлонги, пейки . Много градински мебели за балкон, тераса или градина поставят не само акценти, а правят атмосферата на съответното място по уютна. Градинските мебели  трябва да предлагат не само място за почивка след свършената работа в градината.Те са също така визитната картичка на своите собственици, когато през лятото или топлите пролетни или есенни дни посрещат гости в градината, на балкона или терасата.

Затова за много собственици на градини е важен елегантният вид на градинската мебел.Който желае да притежава едни напълно индивидуални градински маси, столове и фотьойли,  ще открие в  CASA ART  един изключителен асортимент. 

За да изглеждат добре, някои градински мебели се нуждаят от повече грижа от други.Такива са например градинските мебели от дърво, защото през определено време им е нужно едно ново боядисване като глазура. За сметка на това пък, благодарение на  естествения  материал дърво пасват хармонично на всяка градина. Нашите градински мебели от стомана се нуждаят от далеч по-малко грижа, така че едно почистване с влажна кърпа е достатъчно. С подходящите  градински мебели от CASA ART  ще изживеете чудесни часове на отмора!  

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация