Екологично чисти детски и юношески мебели от масив, омаслени с биомасло

Авторски детски и юношески мебели от Casa Art Interior - рисувани, авангардни, модерни, класически, цветни предложения за обзавеждане на детски стаи

Детската стая е нещо повече от място за пакости, игри и учене.Тя трябва да е и място за отдих, сън и спокойствие. От тази гледна точка ние от Casa Art  поставяме високи изисквания към мебелите за детската стая. Детските мебели трябва да са от възможно най-малко третирано с химикали дърво, за да се намали риска от алергии. Освен това трябва да се избягват известните омекотители от пластмаса, за които има подозрения, че предизвикват рак. Мебелите за деца на Casa Art са стабилни, без вредни вещества и с висококачествена обработка.Със своите цветове развиват фантазията и въображението.
Мебелите за детската стая днес се съобразяват с индивидуалните нужди на децата. Желанието за детски мебели, които да могат да се променят съобразно възрастта на децата се отнася по-малко до нуждите на децата отколкото до тези на родителите, защото те не искат да снабдяват детската стая всяка година с нови мебели. Детските мебели са обаче  също гардероби и етажерки, които трябва да предлагат многобройни чекмеджета и отделения за дрехи и много играчки.
Децата трябва когато пораснат, да имат правото да участват в избора на мебелите, тъй като това дава много предимства. Най-решаващото обаче е, че децата , които избират сами мебелите си, ги ценят повече. Благодарение на възможността за индивидуална изработка на детска и младежка стая, в Casa Art могат да се изработят подходящите детски мебели за всеки вкус.

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация