Спални, единични, двойни легла, легла с чекмеджета, легла с повдигащи механизми от Каза Арт

В никой друг мебел човек не прекарва толкова много време, колкото в леглото – в крайна сметка „проспиваме”около 1/3 от нашия живот. Факт, с който трябва да се съобразим и при избора на легло. В леглото си почиваме от често динамичното и изпълнено със стрес ежедневие, и събираме нови сили.
Задачата на леглата е да доставят на тялото най- нужното, от което се нуждае, спокойствие, почивка и възстановяване.Затова когато купувате легло, важен е не само външния вид. Експертното мнение е от голямо значение при покупката на легло. Важни са критерии като височина и ширина на рамката на леглото, но и формата на леглото играе не  малка роля.

Леглата с дървена рамка принадлежат към категорията класически легла. При това характерно за тези легла е , че имат отделно бельо и отделни матраци. Който обича индивидуалното и нетрадиционно обзавеждане и при леглата , ще намери в темите на CASA ART възможности за „щастлив” сън.Нашите легла изненадват със своите орнаменти и материали( напр. микс от материали). Малки практични нощни шкафчета или нощни масички могат да предадат завършеност на атмосферата в спалнята заедно с новото легло. При цялостни оферти за  обзавеждане на спалня леглата се предлагат с подходящи нощни шкафчета.  

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация