Кухните на Каза Арт - рисувани, състарени, винтидж, етно, провинциални, средиземноморски кухни

Собствениците на Каза Арт - интериорната дизайнерка Биляна Милушева и художника Пламен Петров се стремят с дизайна на кухните си да отразят емоционалната нагласа и философията на бъдещите собственици.

В Каза Арт държим, както на уникалния дизайн, така и на добрата функционалност в нашите кухни. Използваме най-съвременни механизми за отваряне и вграждане. Залагаме на естествените материали и при работните плотове, като най-често работим с масивна дървесина - дъб, бук и естествен камък.

Кухните с рисувани символи притежават ярка индивидуалност. Те изразяват радостта от живота със свежите си цветове и канят на дълги пътешествия, където човек открива ценни подаръци, слуша тайнствени истории, вкусва екзотични ястия.

Оригинални са повърхностите в пачуорк визия - материал микс от топли дървесини, платове, ръчно изработени обкови. Топлотата на естествената дървесина внася уют, спокойствие и душевен мир.

Кухните на Каза Арт разгъват цялата си прелест в съчетание с артистичните, авторски маси, бюфети и скринове, които могат да се видят в едноименния шоурум за артистични интериорни решения, артхотел Каза Арт в Орешак.

Резултати 1 - 17 от 17

Кухните на Каза Арт - рисувани, състарени, винтидж, етно, провинциални, средиземноморски кухни

Кухня Легенда

Кухня Легенда Материал стари вековни греди Плащане:50% ...

Кухня Орфей

Кухня Орфей Материал дъб, липа Плащане:50% капаро при ...

Кухня Орфей 2

Кухня Орфей Материал липа, бял бор

Кухня Романтично Вълшебство

Кхуня Романтично вълшебство Материал: липа, дъб

Шкаф-бар Орфей

В двулицевия барплот – винен шкаф ОРФЕЙ от колекция АТЕЛИЕ ...

© 2017 Casa Art. All Rights Reserved.