Гардерoби, портманта, модерни, състарени, рисувани мебели за антре и спалня

Гардеробите и портмантата на Каза Арт са модерни, състарени, винтидж, рисувани, рустикални произведения от масивно дърво или стари вековни греди

Гардеробите на КАЗА АРТ са модерни, състарени в стил винтидж, за по-голям ефект и подчертаване на индивидуалния стил могат да бъдат рисувани. За любителите на рустикален стил украсяваме гардеробите с обкови от ръчно изработено ковано желязо. Състарените и рисувани гардероби изработваме от масивно дърво - липа или чам. Модерните, кубични гардероби в изчистен стил изработваме от благородна широколистна дървесина - бук, череша, дъб и орех. Гардеробите от автентичната Колекция Легенда изработваме от стари вековни греди.

Мечтаем заедно с Вас, новата Ви бутикова мебел. Проектираме функционалното разпределение и дизайна. Избираме най-качествените материали и механизъми на пазара, гарантиращи дълъг живот на Вашия мебел уникат!

Има много видове гардероби. Предложенията  на  пазара са почти необозрими. При избора на гардероб е важен не само въпроса за материала, от който е направен.  За по-добра представа визуализираме Вашата представа за ъглов, двукрилен, трикрилен, четирикрилен или петкрилен гардероб, гардероб с плъзгащи или нормално отваряеми се врати.  Радваме се да Ви посрещнем лично в АРТ ХОТЕЛ КАЗА АРТ в Орешак, до Троянски манастир, за да обсъдим всеки един детайл от вашите мебелни мечти.

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация