Гардерoби, портманта, модерни, състарени, рисувани мебели за антре и коридор

Гардеробите и портмантата на Каза Арт са модерни, състарени, винтидж, рисувани, рустикални произведения от масивно дърво или стари вековни греди  

Гардеробите на КАЗА АРТ са модерни, състарени в стил винтидж, за по-голям ефект и подчертаване на индивидуалния стил могат да бъдат рисувани. За любителите на рустикален стил украсяваме гардеробите с обкови от ръчно изработено ковано желязо. Състарените и рисувани гардероби изработваме от масивно дърво - липа или чам. Модерните, кубични гардероби в изчистен стил изработваме от благородна широколистна дървесина - бук, череша, дъб и орех. Гардеробите от автентичната Колекция Легенда изработваме от стари вековни греди.

3Д визуализация на гардеробите на Каза Арт

Има много видове гардероби. Предложенията  на  пазара са почти необозрими. При избора на гардероб е важен не само въпроса за материала, от който е направен.  За по-добра представа визуализираме Вашата представа за ъглов, двукрилен, трикрилен, четирикрилен или петкрилен гардероб, гардероб с въртящи се врати.  Радваме се да Ви посрещнем лично в АРТ ХОТЕЛ КАЗА АРТ в Орешак, до Троянски манастир, за да обсъдим всеки един детайл от вашите мебелни мечти.

 

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация