Скринове, шкафове и бюфети от Каза Арт - модерни, състарени, рисувани, винтидж, рустикални и класически

Познавачите на модните тенденции в обзавеждането знаят, че шкафа, бюфета и скрина се радват на голяма популярност. Защото всеки знае, най-късно след като вече веднъж е имал шкаф, че той не само изглежда добре, а предлага и много място за съхранение на вещи. Любителите на мебели със стил знаят, че когато е  декориран по подходящ начин той става акцент на всяка една стая. Може да се постигне същият ефект като при един скрин ако си изберем шкаф с впечатляващ декор или изработен от различни видове дърво.

Важно е за какво ще бъде използван шкафът. Toй може да предложи достатъчно място за един телевизор или да блести на същото място с една етажерка, която може да изпъкне като й се поставят малки лампички. Поради възможността да се експериментира с него, не е нужно още преди покупката  непременно да знаете какво ще е бъдещото му място и предназначение.

Шкафове, бюфети и скринове от масивно дърво - ръчно изработени в работилницата на Каза Арт в Орешак, до Троянски манастир  

Mодерните шкафове, скринове и бюфети на Каза Арт са изработени от бук, дъб и орех. Състарени, рисувани, винтидж, рустикални и класически шкафове изработваме от липа и чам в различни гами и повърхности.

  

Скринове и шкафове от Каза Арт - модерни, състарени, рисувани, винтидж, рустикални

Страница 1 от 2

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация