Скринове, ТВ шкафове и секции от Каза Арт - модерни, състарени, рисувани, винтидж, рустикални и класически

Авторски бутикови модели скринове, ТВ шкафове, комоди, модули за дневна и секции за хол и дневна

Познавачите на модните тенденции в обзавеждането знаят, че ТВ шкафа, секцията и скрина се радват на голяма популярност. Защото всеки знае, най-късно след като вече веднъж е имал шкаф, че той не само изглежда добре, а предлага и много място за съхранение на вещи. Любителите на мебели със стил знаят, че когато е  декориран по подходящ начин той става акцент на всяка една стая. Може да се постигне същият ефект като при един скрин, ако си изберем шкаф с впечатляващ декор или изработен от различни видове дърво.

Важно е за какво ще бъде използван шкафът. Toй може да предложи достатъчно място за един телевизор или да блести на същото място с една етажерка, която може да изпъкне като й се поставят малки лампички. Поради възможността да се експериментира с него, не е нужно още преди покупката  непременно да знаете какво ще е бъдещото му място и предназначение.

Шкафове, бюфети и скринове от масивно дърво - ръчно изработени в работилницата на Каза Арт в Орешак, до Троянски манастир  

Mодерните шкафове, скринове и бюфети на Каза Арт са изработени от бук, дъб и орех. Състарени, рисувани, винтидж, рустикални и класически шкафове изработваме от липа и чам в различни гами и повърхности.

  

Скринове, ТВ шкафове, секции

Страница 1 от 2
© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация