Конзола ОРФЕЙ

konzola-orfei-masiv-dab_product_product_product
В дизайна на конзола ОРФЕЙ от колекция АТЕЛИЕ на CASA ART INTERIOR залагаме на класическа визия с добавена нотка модернизъм. Редуващите се дървесини и различни дръжки на чекмеджетата създават визуална закачка, а натуралната палитра прави конзола ОРФЕЙ подходящо допълнение за всеки интериор. Въпреки грациозния си външен вид, конзола ОРФЕЙ предоставя много пространство за съхранение.
Описание

МАТЕРИАЛ - висококачествена масивна дървесина, зебло

РАЗМЕРИ - 130/40/90см

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация