Мултифункционално бюро-тоалетка МЕДИТАЦИЯ

Casa_Art_meditacia (14).jpg
Мултифункционално бюро-тоалетка МЕДИТАЦИЯ Мултифункционално бюро-тоалетка МЕДИТАЦИЯ Мултифункционално бюро-тоалетка МЕДИТАЦИЯ Мултифункционално бюро-тоалетка МЕДИТАЦИЯ
Мултифункционално бюро-тоалетка МЕДИТАЦИЯ от колекция НОВА на CASA ART INTERIOR е практично решение за ограничени пространства. Можете да използвате в прибрано и разпънато положение; бихте могли да аранжирате и в коридор като конзола. Въпреки кокетните си размери, МЕДИТАЦИЯ ви дава изобилно пространство и възможност за добра организация на вещи. Интегрираните под плота малки чекмеджета-кошнички ще приютят в себе си Вашите вещи!
Описание

МАТЕРИАЛ - висококачествена липова дървесина, ръчно изработени рисунки

РАЗМЕРИ -140/50/78см

 

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация