Трапезни маси за хранене - Състарени, винтидж, рисувани, авангардни, бутикови, класически, модерни, разтегателни маси от масивно дърво

Авторски класически модели маси или екстравагантни уникати за хол и трапезария

В колекциите на CASA ART Interior ще намерите неповторими модели рисувани маси, маси от стари греди или артистично състарени маси

 

Какви ли не тайни и изживявания  пази в себе си най-важният мебел в нашия дом - масата? На нея се яде, играят се игри или се седи на чаша хубаво вино.

В Каза Арт  ще намерите състарени, винтидж, рисувани, авангардни, разтегателни маси от масивно дърво - липа, бял бор, бук, дъб, череша и орех. Авторските класически модели маси или екстравагантните уникати за хол и трапезария могат да бъдат много различни, могат да са съвсем малки и изящни, но могат да бъдат големи и инпозантни. Формата на масите може да е също напълно различна, правоъгълна, кръгла, oвална или квадратна. Правоъгълната форма се използжа най-често, но кръглите маси могат да станат овални, когато се разтегнат. Техниката на разтегателните маси също може да е съвсем различна. Допълнителният плот може да е скрит в масата. Други разтегателни маси за хол и трапезария имат елементи, които могат да се изтеглят при нужда, когато масата  трябва да се използва за семейни тържества или весели приятелски компании.

В колекциите на CASA ART Interior ще намерите неповторими модели рисувани маси, маси от стари греди или артестично състарени маси, които се изработват само с  много прецизна ръчна работа.  Нашите колекции в Каза Арт се разпростират от небрежния лофт стил и естествен шик през спокойния кънтри облик и очарователния винтидж  до цветния  арт изглед. 

 

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация