Спални, единични, двойни легла от Каза Арт - състарени, рисувани, модерни, класически, романтични, тапицирани легла

Авторски модели легла за всеки вкус от масивна дървесина или тапицирани с чекмеджета или повдигащ механизъм

В никой друг мебел човек не прекарва толкова много време, колкото в леглото – в крайна сметка „проспиваме”около 1/3 от нашия живот. Факт, с който трябва да се съобразим и при избора на легло. В леглото си почиваме от често динамичното и изпълнено със стрес ежедневие, и събираме нови сили.
Задачата на леглата е да доставят на тялото най- нужното, от което се нуждае, спокойствие, почивка и възстановяване.Затова когато купувате легло, важен е не само външния вид. Експертното мнение е от голямо значение при покупката на легло. Важни са критерии като височина и ширина на рамката на леглото, но и формата на леглото играе не  малка роля.

Леглата с дървена рамка принадлежат към категорията класически легла. При това характерно за тези легла е , че имат отделно бельо и отделни матраци. Който обича индивидуалното и нетрадиционно обзавеждане и при леглата , ще намери в темите на CASA ART възможности за „щастлив” сън.Нашите легла изненадват със своите орнаменти и материали( напр. микс от материали). Малки практични нощни шкафчета или нощни масички могат да предадат завършеност на атмосферата в спалнята заедно с новото легло. При цялостни оферти за  обзавеждане на спалня леглата се предлагат с подходящи нощни шкафчета.  

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация