Холна маса ЛЕГЕНДА

holna-masa-legenda-dab-stari-gredi-masiv_product_product_product_product
Холна маса ЛЕГЕНДА Холна маса ЛЕГЕНДА Холна маса ЛЕГЕНДА Холна маса ЛЕГЕНДА Холна маса ЛЕГЕНДА
Масивна, холна маса ЛЕГЕНДА произвеждаме от масив в България. Масивните крака, несъвършения, груб плот изработваме в изчистени линии,за да може да се впише иделно във всеки дом. Безвремието е заложено в концепцията на тази мебел – като че ли е направена от древен майстор и всеки детайл е шепот от миналото!
Описание

МАТЕРИАЛ - стари вековни дъбови греди или състарена дървесина

РАЗМЕРИ - 60/60/45, 100/60/45 см, размерите могат да варират в зависимост от спецификата на гредите +/- 3см

 

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация