Холна маса МОНТЕ КРИСТО

holna-masa-monte-kristo-dab.jpg_product_product
Холна маса МОНТЕ КРИСТО Холна маса МОНТЕ КРИСТО
Холна маса на крачета МОНТЕ КРИСТО произвеждаме изцяло от масивна дървесина. Съчетаваме два вида дървесина – дъб, от който правим рамката на плота и чекмеджетата от двете страни и липа за скосените крака и вътрешната част на плота. Поставяме рафт под малките чекмеджета, за да имате още повече място за сърханение на вещите Ви. Топлите нюанси, заедно с различните дръжки, дават възможност за съчетаването на холната маса в различни интериори.
Описание

МАТЕРИАЛ липа, дъб

РАЗМЕРИ 120/60/57см

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация