Холна маса МЕДИТАЦИЯ

masa-holna-dab-masiv-stari-gredi
Холна маса МЕДИТАЦИЯ Холна маса МЕДИТАЦИЯ Холна маса МЕДИТАЦИЯ Холна маса МЕДИТАЦИЯ Холна маса МЕДИТАЦИЯ
Холна маса МЕДИТАЦИЯ изработваме от стари дъбови греди с естествен цвят. Дизайнът на краката на масата с извити форми е вдъхновен от древен азиатски дизайн. Интегрираните под плота чекмедженца допълват красивия й дизайн с функционалност. Маса МЕДИТАЦИЯ носи в себе си топлината на старото дърво, като същевременно е елегантна и модерна. В интериорната тема МЕДИТАЦИЯ съчетаваме елементи от Далечния Изток с изчистен олекотен дизайн. Избирайки тема МЕДИТАЦИЯ за Вашата дневна, Вие си подарявате един медитативен микро свят на хармония и поглед към самия себе си !
Описание

МАТЕРИАЛ - висококачествен дъбов или боров материал с изваден фладер , стари греди

РАЗМЕРИ - 120/60/40см

 

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация