Холна маса ГЕОМЕТРИЯ Сомелиер

casa-art-holna-masa-kubikus_product_product_product
Холна маса ГЕОМЕТРИЯ Сомелиер Холна маса ГЕОМЕТРИЯ Сомелиер Холна маса ГЕОМЕТРИЯ Сомелиер Холна маса ГЕОМЕТРИЯ Сомелиер Холна маса ГЕОМЕТРИЯ Сомелиер
Холна маса ГЕОМЕТРИЯ СОМЕЛИЕР от колекция НОВА на CASA ART INTERIOR - функция, естетика, динамичност! Освен прекрасно допълнение към Вашия хол, тази маса е и практично решение. Очакват Ви рафтчета, чекмеджета и обеми за съхранение на бутилки! Симбиозата от различни материали, дръжки и финиши гарантират, че тази мебел ще получи заслуженото внимание.
Описание

МАТЕРИАЛ - стари вековни дъбови греди, нов дъб или състарена дървесина

РАЗМЕРИ - 110/60/50см; 110/110/50см

 

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация