Холна маса ГЕОМЕТРИЯ Сомелиер

casa-art-holna-masa-kubikus_product_product_product
Холна маса ГЕОМЕТРИЯ Сомелиер Холна маса ГЕОМЕТРИЯ Сомелиер Холна маса ГЕОМЕТРИЯ Сомелиер Холна маса ГЕОМЕТРИЯ Сомелиер Холна маса ГЕОМЕТРИЯ Сомелиер
Холна маса ГЕОМЕТРИЯ СОМЕЛИЕР произвеждаме от масив. Контрастът между тъмно и светло дърво, различните материали, дръжки и финиши гарантират, че тази мебел е уникална. Освен прекрасно допълнение към Вашия хол, тази маса е и практично решение. Очакват Ви рафтчета, чекмеджета и обеми за съхранение на бутилки. Холна маса ГЕОМЕТРИЯ - функция, естетика, динамичност.
Описание

МАТЕРИАЛ - стари вековни дъбови греди, нов дъб или състарена дървесина

РАЗМЕРИ - 110/60/50см; 110/110/50см

 

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация