Холна маса ДУЛСИНЕЯ

holna-masa-dab-masiv-strugovani-kraka_product_product
Холна маса ДУЛСИНЕЯ Холна маса ДУЛСИНЕЯ Холна маса ДУЛСИНЕЯ
Холна правоъгълна маса ДУЛСИНЕЯ микс от стиловете барок и модернизъм, произвеждаме от масив. Стругованите крака на масата с изящните си заоблени форми омекотяват правоъгълната форма на плота. Масата е практична - с малките чекмедженца, в които всеки може бързо да постави вещите си, така че да са под ръка, когато потрябват. С античната си и носталгична нотка, тя внася в дома Ви уют и атмосфера.
Описание

МАТЕРИАЛ - липа, структуриран бял бор или дъб

РАЗМЕРИ - 90/90/50см; 110/60/45см; 120/80/45см; 120/60/45см

 

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация