Холна маса КАЗА ВИНТИДЖ

holna-masa-casa-vintage-casa-art_product_product_product
Холна маса КАЗА ВИНТИДЖ Холна маса КАЗА ВИНТИДЖ Холна маса КАЗА ВИНТИДЖ
Винтидж холна маса КАЗА ВИНТИДЖ проивеждаме от масивна дървесина в България. Холната масичка изработваме със струговани барокови крака, плот от дъски - с различен, видим цвят и фладер на дървото, и мини-чекмедженца вградени в страниците на плота. Традиционна визия с подчертан артистизъм!
Описание

МАТЕРИАЛ - бял бор и микс дървесини

РАЗМЕРИ - 120/60/64см

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация