Холна маса АРТ ВИНТИДЖ

holna masa artvintage_product_product
Холна маса АРТ ВИНТИДЖ Холна маса АРТ ВИНТИДЖ Холна маса АРТ ВИНТИДЖ Холна маса АРТ ВИНТИДЖ Холна маса АРТ ВИНТИДЖ Холна маса АРТ ВИНТИДЖ Холна маса АРТ ВИНТИДЖ
Холна маса АРТ ВИНТИДЖ симбиоза между винтидж и индустриален стил, проивеждаме от състарен метал и дървесина. Разнообразието от материали – дъб, стари палета, метал, дръжки от ковано желаязо подчертават стиловете. Помислили сме и за функционалността й - гумени колелца за лесно придвижване, чекмеджета и места за вина. Това произведение на изкуството залага на неподправеност и автентичност на материалите и конструкцията, а освен естетическа наслада, използваните материали гарантират перфектна здравина, дълготрайност и функционалност.
Описание

МАТЕРИАЛ - масивна дървесина, метал

РАЗМЕРИ - 85/85/50см; 110/85/50см; 110/110/50см

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация