Холна маса СИМБИОЗА

CasaArt-Stroiko-4048.jpg_product_product_product_product
Холна маса СИМБИОЗА Холна маса СИМБИОЗА Холна маса СИМБИОЗА Холна маса СИМБИОЗА
Модерна холна маса СИМБИОЗА произвеждаме от масивна дървесина. Издължените, скосени крака, малките чекмеджета от двете страни и свободната ниша придават съвременно и модерно звучене. Разнообразието от дървесини – тъмна и светла, нова и стара, широколистна и иглолистна добълват облика и. Модерното излъчване е допълнено с цветни дръжки, за да стане маса СИМБИОЗА перфектното допълнение към вашия дом!
Описание

МАТЕРИАЛ - микс дървесини, липа

РАЗМЕРИ - 120/60/45см

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

 

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация