Дивани и фотьойли с дървена конструкция, разтегателни или в рустик стил тапицирани дивани и лежанки

Цветни и колоритни тапицерии от пачуорк, текстил и кожа за канапе, фотьойл и мека мебел

 

Ние сме специалисти в създаването на класически, модерни или в рустик стил дивани и лежанки. Уникалните ни цветни и колоритни тапицерии от пачуорк, текстил или кожа за Вашето канапе, фотьойл или мека мебел ще донесат вълшебен полъх във всеки хол. Но не само тук: мебелировката в почти всяка друга стая от Вашето жилище може ефектно да бъде обогатена с един диван. Какво ще кажете например за един диван или трапезно канапе в кухнята или диван като акцент в спалнята?  Да се ограничи функцията на дивана само в естетическото му въздействие е грешка –  защото диванът трябва на първо място да е удобен! Каза Арт предлага множество от разнообразни модели - уникат: от ъглов диван през модели с две или три места за сядане до разтегателен дивaн. 

Диванът може да е  изключително подходящ и за един следобеден сън. Една точка, по която мненията често се разминават, е материалът: Кожа или не, това е въпросът. Много хора  държат за диван от кожа, защото този материал е толкова благороден и е лесен за почистване. Други пък смятат, че диванът от кожа през зимата е студен, а през лятото човек се изпотява, когато седи на него. Друг акцент, върху който човек трябва да се замисли, когато си купува диван, е дали диванът може да се разтяга. Днес ще си купите може би само диван, а утре и подходящия стол или фотьойл към него. За това всеки може да намери подходящите мебели за себе си и своето жилище, когато иска да си купи мебели от Casa Art .

Удобни дивани с разтегателен механизъм за функция сън и падащ гръб 

Двуместни, триместни, ъглови дивани и дивани с лежанка.  

Диваните произвеждаме в собствената ни фабрика в с.Орешак спрямо Вашето пространство. Предлагаме разнообразие от модели с дървена рамка или изцяло тапицирани. Подбираме подходящия модел спрямо цялостната визия на помещението.

 

Резултати 1 - 43 от 43

Дивани и фотьойли с дървена конструкция, разтегателни тапицирани дивани и лежанки

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация