Детско Легло КАЗА АРТ

detsko-leglo-kashtichka-mebeli-masiv-biomebeli
Детско Легло КАЗА АРТ Детско Легло КАЗА АРТ Детско Легло КАЗА АРТ Детско Легло КАЗА АРТ
Легло-къщичка КАЗА АРТ произвеждаме по поръчка в България. Леглото изработваме изцяло от масивна дървесина, повърхностите ги оцветяваме и омасляваме с биологично чисти продукти. Двуетажното легло създаваме със стълбичка и въже за катерене, които осигуравят максимален комфорт за Вашите деца. Детско приключенско легло-къщичка на Каза Арт е привлекателно, както за почивка, така и за игри. Внимателно подбраната композиция от цветове в пастелната гама придават освежаваща нотка и възможност за комбинация с вече съществуващи мебели в детската или юношеска стая.
Описание

МАТЕРИАЛ - висококачествена масивна дървесина

РАЗМЕРИ - 200/102/240см

 

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

 

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация