Детско Легло Айхама

casaart-detsko-leglo-casa-art-mebeli-za-detska-staya.jpg
Детско Легло Айхама Детско Легло Айхама
Бутиково детско легло АЙХАМА проивеждаме по поръчка в България от масив. Високата табла и интегрираните в нея нощни шкафчета го правят предпочитан продукт сред нашите най-млади почитатели. Бяло състарено - запазеният знак на CASA ART Interior, разчупваме с прелестен ръчно изрисуван символ. Подарете на Вашето дете пълноценен и спокоен сън!
Описание

МАТЕРИАЛ - липа

РАЗМЕРИ - за матрак 90/190см


МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация