Ъглово канапе КАЗА АРТ пачуърк

kanape-divan-pachuork-aglovo-masiv-detski-mebeli
Ъглово канапе КАЗА АРТ пачуърк Ъглово канапе КАЗА АРТ пачуърк
Ъгловото канапе КАЗА АРТ пачуърк, произвеждаме по поръчка от масив. Масивната основа боядисваме в бял цвят, а подвижните възглавници, тапицираме в различни дамски. Създаваме уникален шарен диван, който може да го поставите както във всекидневна така и в хол. Ъгловото канапе КАЗА АРТ създаваме с идеята да внесе вълшебен полъх във Вашия дом.
Описание

МАТЕРИАЛ - висококачествена масивна дървесина и текстил

РАЗМЕРИ - 276/210/80см

 

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация