Кухните на Каза Арт - рисувани, състарени, винтидж, етно, провинциални, средиземноморски кухни

Собствениците на Каза Арт - интериорната дизайнерка Биляна Милушева и художника Пламен Петров се стремят с дизайна на кухните си да отразят емоционалната нагласа и философията на бъдещите собственици.

В Каза Арт държим, както на уникалния дизайн, така и на добрата функционалност в нашите кухни. Използваме най-съвременни механизми за отваряне и вграждане. Залагаме на естествените материали и при работните плотове, като най-често работим с масивна дървесина - дъб, бук и естествен камък.

Кухните с рисувани символи притежават ярка индивидуалност. Те изразяват радостта от живота със свежите си цветове и канят на дълги пътешествия, където човек открива ценни подаръци, слуша тайнствени истории, вкусва екзотични ястия.

Оригинални са повърхностите в пачуорк визия - материал микс от топли дървесини, платове, ръчно изработени обкови. Топлотата на естествената дървесина внася уют, спокойствие и душевен мир.

Кухните на Каза Арт разгъват цялата си прелест в съчетание с артистичните, авторски маси, бюфети и скринове, които могат да се видят в едноименния шоурум за артистични интериорни решения, артхотел Каза Арт в Орешак.

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация