Кухните на Каза Арт - рисувани, състарени, винтидж, етно, провинциални, средиземноморски кухни

Създателите на Каза Арт - интериорната дизайнерка и кулинарен авантюрист Биляна Милушева и художника Пламен Петров се стремят с дизайна на кухните си да отразят емоционалната нагласа и философията на бъдещите собственици.

Кухнята е мястото в дома с особено значение! Тя е един микросвят, в който можем да разкрием твореца дремещ в нас! Приготвянето на домашни вкусотийки е изкуство подчинено изцяло на искрена любов към близките ни и към самите нас!

А сега си представете как дъхави подправки нежно разнасят своя аромат, оставяйки сетивата ви оголени и чувствени! Как собствените ви ръце, майсторски смесват съставките и създават благоуханна магия! Представете си, че го правите на място, което е отражение на самите вас!

Свежо, артистично, цветно и характерно - това са кухните на CASA ART INTERIOR! Нашият екип от дизайнери "рисува", това което сте самите вие! Даваме воля на въображението, съчетаваме го със знанието и технологията и създаваме заедно с вас един нов свят, изпълнен с нови усещания, нови емоции и нови завладяващи сетивата творби!

Цялата прелест на нашите кухни се разгъва в съчетание с артистичните, авторски маси, скринове, бюфети, столове и кресла, които могат да бъдат видяни в нашите шоуруми в София и Варна, и в нашия необикновен арт-хотел Каза Арт в с.Орешак до Троянския манастир!

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация