ТВ Секция БИОЛУКС

tv-sekcia-biolux_oreh_product_product
ТВ Секция БИОЛУКС ТВ Секция БИОЛУКС
ТВ секция БИОЛУКС от колекция НОВА на CASA ART INTERIOR пленява с раздвижен дизайн и мултифункционалност. Истинска наслада за окото е изящната живопис, изрисувана по повърхността й по естествен начин – от самото дърво! Тази ексцентрична мебел с осезаемо склуптурно влияние може да служи като секция, етажерка, мебел за коридор или просто като особена сцена за специални аксесоари, скулптури или различни малки съкровища, ценни за вас! Внесете частица артистична естественост в своя дом!
Описание

МАТЕРИАЛ висококачествен дъбов или боров материал с изваден фладер

РАЗМЕРИ 170/45/100см

 

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация