Канапе АРТЕМИДА

kanape-artemida-meka-mebel_product
Канапе АРТЕМИДА Канапе АРТЕМИДА Канапе АРТЕМИДА
Канапе АРТЕМИДА от колекция НОСТАЛГИЯ на CASA ART INTERIOR се отличава с изключителна мекота. Извитите му форми придават романтично излъчване и приканват към релаксиращи удоволствия. Възглавниците са проектирани и произведени така, че да поемат извивките на тялото, което гарантира изключително удобство. Тапицерията е изцяло от естествена материя - чист памук. Ушита е така, че да може да се сваля и почиства лесно. Декоративният шнур е изящен акцент към носталгичната визия, който подчертава хармоничните форми на канапето.
Описание

МАТЕРИАЛ - масивна дървесина, пенополиуретан, текстил

РАЗМЕРИ - диван 2-ка - 190/96/86

                      диван 3-ка - 258/96/86

МОСТРА - поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. При желание от Ваша страна можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 10лв.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА - при корекции на размерите на базовите модели на мебелите /така че да отговарят на Вашите индивидуални нужди/ се заплаща авторска такса от 50 лв до 150 лв, в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка!

ПОРЪЧКА - 50% капаро - при поръчка, и 50% доплащане - от 2 до 3 дни преди доставка

ПЛАЩАНЕ - на място в нашите шоуруми или по банков път

ТРАНСПОРТ - допълнително заплащане спрямо разстоянието от производствената база в с. Орешак и спрямо организираните от нас групажи в България и Европа за периода

СРЕЩА С НАС - поради големия интерес към мебелите от CASA ART е желателно да направите предварителна уговорка с интериорен дизайнер в някой от нашите шоуруми!

РАДВАМЕ СЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ЛИЧНО!

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация