Мебели по размер

Индивидуален мебелен дизайн

5 СТЪПКИ КЪМ ВАШИЯ МЕБЕЛЕН УНИКАТ 

1-ва стъпка- индивидуална консултация в нашия шоурум, по телефон или по имейл

Радваме се да Ви посрещнем лично в нашето интериорно студио в артхотел Каза Арт в Орешак, за да Ви представим авторските мебели на КАЗА АРТ ИНТЕРИОР. В 18-те тематични стаи на хотела ще намерите напълно различни като стил мебели за спалня от масивна дървесина. В ресторанта, докато си похапвате от вкусните ни деликатеси, можете да изживеете на живо различни мебели за трапезария и дневна – маси с пасващи столове, шкафове, бюфети, винени витрини, конзоли. Тук всяка маса е различна. В коридорите ще намерите малки мебели-конзоли и етажерки. В детския кът на Каза Арт ще разгледате детските ни мебели от масивна дървесина. Тук се намира и нашето портманто Артемида както и кът за дневна с тапицирана мебел и ТВ-шкаф. В лоби бара на хотела ще разгледате изцяло тапицирана мека мебел и канапета с дървен корпус, както и емблематичните ни холна маса и етажерка Арт Винтидж.
Добре е да се подготвите за срещата ни като ни донесете снимки и план на помещението, мостри от вече положени материали като подови настилки, текстили.
За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас по телефон или имейл. 

 

 

 

2-ра стъпка- проектиране на Вашите мебелни мечти по функции 

Заедно обсъждаме Вашите изисквания по отношение на функцията на бъдещите Ви мебели. Какво ще съхранявате в тях? Имате нужда от вратички или чекмеджета, или от двете? Искате шкафа или витрината да съдържат винени рафтове? Дълбоки или плитки да бъдат чекмеджетата? Искате чекмеджетата да бъдат с прегради вътре за по-добра организация? Лостове или рафтове за гардероба? Колко рафтове искате да имате зад вратата на гардероба? Желаете ли витрината да има отворени рафтове, подвижни кошници? Желаете легло с механизъм за повдигане или с интегрирани чекмеджета? Подматрачната рамка да бъде ли с възможност за регулиране? 

 

 

 

За най–добрия избор разполагаме с мостри за различните дървесини и финиши. Избираме заедно измежду оригиналните ни керамични или метални дръжки или правим индивидуален микс за Вас с различни дръжки. За да изработим индивидуален проект на мебел по зададени от Вас размери, е необходимо да заплатите по банков път или на място авторска такса, защитаваща нашия креативен труд в размер от 50 до 150 лв, в зависимост от сложността и изискванията към мебела. В рамките на три до седем дни изготвяме идеен проект, който Вие получавате лично или по имейл. В рамките на авторската такса имате право да променяте проекта 2 пъти. 

 

 

 

3-та стъпка – Оферта и поръчка
3d stapki

След като изберете вариант, ние Ви изготвяме ценова оферта за изработка, доставка до вход и монтаж. В офертата са включени и срок на изработка и условия на плащане. След като одобрите офертата, Ви изпращаме потвърждение с посочени банкови детайли. За задвижване на поръчката е нужно да заплатите 50% аванс.
Доставката и монтажа калкулираме индивидуално в зависимост от разстоянието от Орешак, размера и сложността на поръчката Ви.

 

 

 

4-та стъпка – Изработка на Вашите мебелни мечти
mebelen-dizain

Високо квалифициран екип от майстори на дърводелското изкуство под ръководството на Биляна Милушева и Пламен Петров работи неуморно за това, всяка поръчка да бъде изпълнена в определените срокове в перфектно качество. Под перфектно качество разбираме безкомпромисния подбор на дървесината, перфектното отваряне и затваряне на чекмеджета и вратички, безупречен финиш на дори и най-малкия детайл.
За изработката на кухни и вградени гардероби, взимаме размери на място-бързо, точно, професионално. Наш дългогодишен консултант-монтажник Ви съветва по отношение на избраните разпределения. 

 

 

 

5-та стъпка – доставката до вход на сграда и монтаж

Имаме грижата да доставим Вашите мебели-уникати до входа на сградата, в която живеете, с помощта на наши партньорски транспортни фирми. За пренасянето на мебелите е нужно да осигурите минимум двама души, които да пренесат мебелите до Вашето жилище.
Нашите специалисти - монтажници с голямо внимание и старание монтират уникалните произведения, създадени единствено и само за Вас на правилното за тях място – точно в онова кътче, в което техният чар и излъчване ще изпълнят дома Ви с нов живот, емоция и красота.

 

 

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация