Кухня

Поръчка на Вашата кухня-уникат

Защо уникат? Защото колкото различни домакинства и характери съществуват, толкова е богато и разнообразието от кухни! Всяка кухня на Каза Арт се разпознава със своя индивидуален и неповторим почерк, дължащ се на съвместната работа на дизайнер и клиент! Всеизвестен факт е, че кухнята е най - функционално важната зона в нашия дом. С избора на кухня от CASA ART Interior Вие си гарантирате удоволствие от готвенето! След разговор с нашите дизайнери, те ще се съобразят освен с оптималните изисквания за куненско проектиране, така и с Вашия начин на живот. Професионалният им опит ще се погрижи за всяко Ваше движение в кухнята! За постигане на пълна хармония залагаме както на функция, така и на креативни решния относно дизайна.Богатият ни избор от материали, финиши и креативни решения ще Ви помогне да създадете Вашата уникална кухня - проекция на Вашия живот, навици и предпочитания! Желаете артистични колажи от дантела, дървесина в различни цветове и обработки или може би сте фенове на класическите и романтични форми? Нашите дизайнери ще Ви помогнат в избора на най-подходящите за Вас компоненти!

1

purva stupka

Радваме се да Ви посрещнем в артхотел Каза Арт в Орешак, за да Ви представим тематичните мебели от трите основни интериорни Теми на КАЗА АРТ ИНТЕРИОР - КАЗА АРТ АТЕЛИЕ, КАЗА АРТ НОВА И КАЗА АРТ НОСТАЛГИЯ. В артистичната атмосфера на необикновения шоурум провеждаме индивидуална консултация, в която заедно избираме подходящата за Вашата кухня интериорна тема. Уточняваме какви кухненски уреди и аксесоари желаете да има във Вашата кухня.  Ако е невъзможно да ни посетите, тогава провеждаме с Вас телефонна консултация. При по-големи проекти Ви посещаваме на място. Услугата се заплаща на километър по 0,65 лв.

 

 

 

 

Vasheto uchastie

Casa Art 9623 CustomЗа нас е необходимо да ни предоставите информация относно използваните ел. уреди и техника във Вашата кухнята. Ако за гръб се използват плочки или технически камък, то те следва да бъдат залепени след монтаж на кухнята. Коректната преработка на инсталациите е изключително важна за успешното финализиране на проекта. Стойността на транспортните разходи за доставка и монтаж подлежат на отделна договорка и заплащане и не фигурират в поръчката. Разтоварването на модулите, носене по етажи и разпределение в помещения е Ваше организационно задължение.

 

 

 

 

 

Your kitchen

IMG 0457

2

CCI17052017 0003 Custom

 В един креативен процес проектираме Вашата индивидуална кухня-мечта, съобразявайки се с избрания от Вас модел, размер, функционално разпределение, материал и повърхности. Започваме проектирането, след като получим авторска такса, защитаваща нашия креативен труд  в размер от 250-750 лв в зависимост от сложността и големината й.  В рамките на авторската такса имате право да променяте проекта 2 пъти.Окончателният вариант на проекта съдържа всички детайли като материали, цветове, финиш на повърхностите, обков, дръжки.

 

Materiali Kuhnya Casa Art

 

  

1111 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

3

 Заедно с проекта Вие получавате и ценова оферта, в която са включени цени за изработка, доставка и монтаж със срокове и условия на плащане. За започване на производство е нужно да заплатите 50% аванс. След това ние ще вземем прецизно размери на помещението и ще Ви консултираме за разположението на ВиК и Ел изводите.

 

4

chertej

 Наш специалист инженер създава техническа разработка на Вашата кухня на база заснети размери и ситуация в помещението, както и окончателното разположение на ВиК и Ел части. Ако за гръб се използват плочки или технически камък, то те следва да бъдат залепени след монтаж на кухнята. Високо квалифициран екип от майстори на дърводелското изкуство под ръководството на Биляна Милушева и Пламен Петров работи неуморно и ентусиазирано за това Вашата кухня да бъде изпълнена в определените срокове в перфектно качество. Под перфектно качество разбираме безкомпромисния подбор на дървесината, перфектното отваряне и затваряне на чекмеджета и вратички, безупречен финиш на дори и най-малкия детайл. 

 

 

 

 

 

5

mebelen dizain

Вашата кухня е готова и предстои доставка и монтаж. Преди това е необходимо да извършите доплащането на поръчката. Доставката и монтажа калкулираме индивидуално в зависимост от разстоянието от Орешак и от размера на поръчката Ви. Обикновено за транспорта начисляваме минимална такса от 0,65 лв. на километър в двете посоки. За монтаж калкулираме от 5% от стойността на поръчката. Ваш ангажимент е да осигурите хора за разтоварването на модулите, носенето по етажи и разпределянето им в помещението. Нашият екип от монтажници монтира професионално, внимателно и прецизно всеки модул и детайл от Вашата кухня – уникат, за да изпълни тя дома Ви с нов живот, уют и артистично вдъхновение!

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017 Casa Art. All Rights Reserved.