Интериорен Дизайн Kaза Арт

Интериорен дизайн в Каза Арт или 5 стъпки към Вашия уникален дом  

unikat-1-small

Интериорна консултация в артхотел Каза Арт, Орешак до Троянски манастир 

Радваме се да Ви посрещнем в артхотел Каза Арт в Орешак, за да Ви представим четиринадесет тематични стаи - всяка една с различни мебели, пердета, подови настилки, осветителни тела, пасващи на тематиката. В артистичната атмосфера в рецепцията или в ресторанта провеждаме индивидуална консултация, в която заедно избираме подходящото за Вас темтично обзавеждане.  

 

 

 

unikat-2-small

Проектиране на Вашите мебели на базата на колекциите на Каза Арт 

Мебелите и индивидуалния мебелен дизайн на Каза Арт са в основата на уникалните ни интериорните решения. Проектираме Вашите мебели, съобразявайки се с избрания от вас модел, размер, разпределение на чекмеджета и вратички, материал и повърхност. След като уточним мебелите, избираме подовите настилки, цветовете за стените,тапицериите, пердетата, лампите. 

 

Интериорна консултация & проектиране и изработка на мебели

1. Заснемане на обект /взимане на размери от място/ - 3 лв. кв.м

2. Интериорна консултация на място/Посещение от консултант на място, който ще Ви помогне да изберете най-подходящите модели с подходящ размер и цвят за  и Вашето помещение./ - 10 лв. на кв.м + транспортни разходи 65 ст. на км. в двете посоки

casa-art

3. Индивидуално проектиране и разработка на кухня /скица с размери и разпределение на Вашата кухня/ - 80 лв. на линеен метър

4. Цялостна интериорна консултация - 40 лв. кв.м

-разпределение на мебелите по план

-3D визуализация

11

-концепция, цветове, стени

-концепция настилки
 MG 4305 6 7 fused

-концепция окачени тавани

 DSC4825PS

-концепция осветление

-работни чертежи, разгъвки, схеми на ключове, ключове, контакти

-избор на завеси и дамаски

-телефонна и електронна комуникация до приключване на проекта

-избор на материали

-проектиране на мебели

kuhnq gulka2

5. Индивидуален транспорт  - 65 ст. на км. в двете посоки. Мебелите се пренасят до входа на сградата.

6. Пренасяне на мебел до етаж - 10 лв. на етаж

7. Групиран транспорт /групиране на няколко поръчки до едно населено място/ - индивидуална оферта в зависимост от броя на поръчките.

8.Монтаж - 60 лв. на ден на монтажник

unikat-3-small

 

Художествена и компютърна визуализацията на Вашето пространство  

Рисунките на художника и дизайнер Пламен Петров са уникален спомен за нашите клиенти. Техниката ни помага. С помощта на компютърна триизмерна визуализация моделираме избраните мобели и предлагаме пасващата подова, стенна и светлинна концепция.  

 

 

 

 

 

unikat-4-small

4. Индивидуална изработка на Вашите мебели в собствена производствена база в Орешак 

Високо квалифициран екип от майстори на дърводелското искуство под ръководството на Биляна Милушева и Пламен Петров работи неуморно и ентусиазирано за това, всяка поръчка да бъде изпълнена в определените срокове в перфектно качество. Под перфектно качество разбираме безкомпромисният подбор на дървесината, перфектното отваряне и затваряне на чекмеджета и вратички, безупречен финишинг на дори и най-малкият детайл.
 

 

 

 

 

 

unikat-5-small

5. Доставка и монтаж на Вашите мебели 

Разбира се доставяме Вашите мебели-уникати, монтираме ги и се грижим за това, уникалните произведения, създадени единствено и само за Вас да се поставят на правилното за тях място – точно в онова кътче, в което техният чар и излъчване ще изпънят домът Ви с нов живот, емоция и красота.

 

 

 

 

 

 

Цените за цялостна интериорна консултация се изчисляват на квадратура и са строго индивидуални. Определят се от сложността и комплексността на проекта, степента на индивидуализация, транспортни разходи до обекта и т.н. Отправете конкретно запитване по имейл или не се притеснявайте да се свържете с нас, за да обсъдим всички Ваши въпроси, свързани с едно уникално, различно решение на Вашия дом, офис, хотел или ресторант!

Възползвайте се от нашата специална промоция - нощувка подарък при поръчка на мебели в една от уникалните тематични стаи на артхотел Каза Арт в дните от неделя до петък. 

Радваме се да Ви посрещнем лично! 

Биляна, Пламен и екипа на Каза Арт

Контакт за интериорна консултация Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 
 

© 2017 Casa Art. All Rights Reserved.