Модерни, авангардни, кубични маси, скринове, витрини от естествено масивно дърво - орех, дъб, череша

Импозантни, скулптурални трапезни маси, стъклени, ъглови, осветени витрини, комоди с редуциран дизайн, кубични скринове без дръжки

Да живее бъдещето! Ориентирани към утре създадохме мебелите за трапезария от колекциите Нова Визия, Биолукс, Елеганца, Кубикус и Аура - едно прекрасно съжителство на топли благородни широколистни дървесини и елегантно въздържани метални елементи, изпълнени в минималистичен дизайн.

Кубичните форми на масите, скриновете, витрините предоставят прекрасна изява за омайщащо красивите сюжети на фладера на ореха, дъба, черешата. Мебелите се изработват по поръчка и от структуриран чам с изваден фладер. 

Редуциран дизайн на мебели за трапезария с механизми за от немската фирма Hettich

Доколкото функционалността и дизайнът на мебелите се определят до голяма степен от механизмите, които производителите вграждат в тях, немската фирма Hettich несъмнено е един от факторите, които диктуват модата в тази деликатна област. Това е така, защото Hettich е един от най-големите производители на обков за мебели в Западна Европа и най-големият в Германия. Именно Hettich снабдява Каза Арт с необходимия ни обков за авангардните ни модерни мебели за трапезария от колекциите Нова Визия, Биолукс, Елеганца, Кубикус и Аура – панти и системи за окачване на врати, свързващи елементи, водачи за чекмеджета с плавно пълно или частично изтегляне, осветителни тела за вграждане, сложни механизми за нестандартни шкафове с въртящи се рафтове или изтеглящи се за улесняване на достъпа до скрити във вътрешността метални кошници.

Дизайн без дръжки - с механизми за отваряне, плавно изтегляне и прибиране 

За разлика от носталгичните и артистични колекции на Каза Арт, дизайнът на авангардните, модерни и изчистени мебели за трапезария от колекциите Каза Арт Нова е подчинен на условието за максимално удобство при тяхното ползване. Така например, докато в артистичните, винтидж, ретро и антични колекциии на Каза Арт ползваме мебелен обков – от рустикален от ковано желязо през артистичен от цветна керамика до съвсем екстравагантен от месинг, то в модерните, авангардни колекции следваме една нова тенденция, която напълно отрича необходимостта от дръжки. Така се постига максимално изчистен дизайн на лицевата повърхност на витрини, шкафове, скринове и комоди. По този начин се откриват омайщащо красивите сюжети на фладера на ореха, дъба и черешата. 

Скрити, интегрирани във вътрешността на корпуса механизми придържат вратите и чекмеджетата затворени. Отварят се, когато се окаже лек натиск, специален механизъм ги избутва напред, след което вече пълното им отваряне (или издърпване) се извършва лесно с ръка. Системата на Hettich, която осигурява придържане и отваряне без дръжки, е наречена Push-to-Open (P2O).

Модерни, авангардни, кубични столове, кресла, трапезни пейки, кухненски ъгли 

Модерни, авангардни, кубични столове, крелса, трапезни пейки и кухненски ъгли от Каза Арт Интериор, тапицирани в текстил или естествена кожа допълват модерната визия на Вашата трапезария. 

Столовете Дионис, креслото Нова Визия, трапезната пейка Кубикус са изработени от масивна дърво - бук, дъб или орех.  

 

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017 Casa Art. All Rights Reserved.