Модерни, авангардни, кубични маси, скринове, витрини от естествено масивно дърво - орех, дъб, череша

Импозантни, скулптурални трапезни маси, стъклени, ъглови, осветени витрини, комоди с редуциран дизайн, кубични скринове без дръжки

Да живее бъдещето! Ориентирани към утре създадохме мебелите за трапезария от колекциите Нова Визия, Биолукс, Елеганца, Кубикус и Аура - едно прекрасно съжителство на топли благородни широколистни дървесини и елегантно въздържани метални елементи, изпълнени в минималистичен дизайн.

Кубичните форми на масите, скриновете, витрините предоставят прекрасна изява за омайщащо красивите сюжети на фладера на ореха, дъба, черешата. Мебелите се изработват по поръчка и от структуриран чам с изваден фладер. 

Редуциран дизайн на мебели за трапезария с механизми за от немската фирма Hettich

Доколкото функционалността и дизайнът на мебелите се определят до голяма степен от механизмите, които производителите вграждат в тях, немската фирма Hettich несъмнено е един от факторите, които диктуват модата в тази деликатна област. Това е така, защото Hettich е един от най-големите производители на обков за мебели в Западна Европа и най-големият в Германия. Именно Hettich снабдява Каза Арт с необходимия ни обков за авангардните ни модерни мебели за трапезария от колекциите Нова Визия, Биолукс, Елеганца, Кубикус и Аура – панти и системи за окачване на врати, свързващи елементи, водачи за чекмеджета с плавно пълно или частично изтегляне, осветителни тела за вграждане, сложни механизми за нестандартни шкафове с въртящи се рафтове или изтеглящи се за улесняване на достъпа до скрити във вътрешността метални кошници.

Дизайн без дръжки - с механизми за отваряне, плавно изтегляне и прибиране 

За разлика от носталгичните и артистични колекции на Каза Арт, дизайнът на авангардните, модерни и изчистени мебели за трапезария от колекциите Каза Арт Нова е подчинен на условието за максимално удобство при тяхното ползване. Така например, докато в артистичните, винтидж, ретро и антични колекциии на Каза Арт ползваме мебелен обков – от рустикален от ковано желязо през артистичен от цветна керамика до съвсем екстравагантен от месинг, то в модерните, авангардни колекции следваме една нова тенденция, която напълно отрича необходимостта от дръжки. Така се постига максимално изчистен дизайн на лицевата повърхност на витрини, шкафове, скринове и комоди. По този начин се откриват омайщащо красивите сюжети на фладера на ореха, дъба и черешата. 

Скрити, интегрирани във вътрешността на корпуса механизми придържат вратите и чекмеджетата затворени. Отварят се, когато се окаже лек натиск, специален механизъм ги избутва напред, след което вече пълното им отваряне (или издърпване) се извършва лесно с ръка. Системата на Hettich, която осигурява придържане и отваряне без дръжки, е наречена Push-to-Open (P2O).

Модерни, авангардни, кубични столове, кресла, трапезни пейки, кухненски ъгли 

Модерни, авангардни, кубични столове, крелса, трапезни пейки и кухненски ъгли от Каза Арт Интериор, тапицирани в текстил или естествена кожа допълват модерната визия на Вашата трапезария. 

Столовете Дионис, креслото Нова Визия, трапезната пейка Кубикус са изработени от масивна дърво - бук, дъб или орех.  

 

Резултати 1 - 16 от 16

Модерни, авангардни мебели за трапезария с естествено масивно дърво - орех, дъб, череша

Етажерка Геометрия

Етажерка ГЕОМЕТРИЯ от колекция НОВА на CASA ART INTERIOR ...

Маса Аура I

Да живее бъдещето! Ориентирани към утре създадохме Маса ...

Маса Аура II

Да живее бъдещето! Ориентирани към утре създадохме Маса ...

Маса Виталис

В маса VITALIS от колекция НОВА на CASA ART INTERIOR ...

Маса Геометрия

Отличителният белег на маса ГЕОМЕТРИЯ от колекция АТЕЛИЕ на ...

Маса Елеганца

Маса ЕЛЕГАНЦА от колекция НОВА на CASA ART INTERIOR е едно ...

Маса Нова Визия

Маса НОВА ВИЗИЯ от колекция НОВА на CASA ART INTERIOR е ...

Маса Новум

Маса НОВУМ от колекция НОВА на CASA ART INTERIOR ще внасе ...

Маса Шахматна новела

Масата е мястото, където се срещаме с цялото семейство, ...

Скрин Биолукс

Материал: орех Размери 176/50/76 Плащане:50% капаро при ...

Скрин Новум II

В скрин NOVUM от колекция НОВА на CASA ART INTERIOR ...

Трапезна маса Биолукс

Интериорна тема БИОЛУКС използва основно и само естествени ...

Трапезна маса Бостън разтегателна

Трапезна маса Бостън Материал: дъб или бял бор Размери ...

Трапезна маса Сириус

Маса СИРИУС от колекция НОВА на CASA ART INTERIOR е ...

Шкаф Биолукс

Шкаф BIOLUX от колекция НОВА на CASA ART INTERIOR се ...

© 2017 Casa Art. All Rights Reserved.