Рустикални, масивни, етно, селски мебели за трапезария с обкови от ковано желязо от Каза Арт

Уникални рустикални, етно модели за трапезария от масив - бюфети, скринове, етажерки, трапезни маси с чекмеджета, етажерки, винени шкафове с чекмеджета с ръчно изработен обков от ковано желязо

В Каза Арт ще намерите уникални рустикални, етно модели за трапезария от масив - бюфети, скринове, етажерки, маси за хол с чекмеджета, етажерки, винени шкафове с чекмеджета - всички с изразителен ръчно изработен обков от ковано желязо. Каза Арт Интериор разполага със собствена производствена и притежава дългогодишен опит в проектирането и изработката на рустикални, селски мебели от масив за обзавеждане на селски къщи, винарни, механи.

На базата на нашите утвърдени авторски колекции, развиваме индивидуални проекти за мебели за трапезария по поръчка. Рустикалните мебели за трапезария на Каза Арт Интериор са украсени с автентични обкови от ръчно изработено ковано желязо, те са масивни и придават една ненатрапчива тежест в селски къщи, винарни и механи. Като единични екземляри обаче етно мебелите могат да създадът невероятен уют и топлина в градската дневна или трапезария.

Рустикалните трапезни маси, бюфети, винени шкафове, витрини, скринове и комоди от Каза Арт изработваме от масивно дърво - липа или чам, оцветяваме с индивидуално развити байцове и лакираме с лак на водна основа или омасляваме с биомасло. Обкови от ковано желязо, игра с фладерите на дървесината подчертават рустикалния характер на мебелите. Дали цялостно обзабеждане или като акцент, етно мебелите на Каза Арт за хол и дневна съсдават несравним уют и топлина. 

Резултати 1 - 6 от 6

Рустикални, масивни, етно, селски мебели за трапезария с обкови от ковано желязо от Каза Арт

Висок шкаф Речни истории I

Интериорната тема РЕЧНИ ИСТОРИИ разказва историята на ...

Секция Речни истории I

Секция РЕЧНИ ИСТОРИИ I от колекция АТЕЛИЕ на CASA ART ...

Скрин 1001 Нощи-LUXOR

Скрин 1001 НОЩИ от колекция НОСТАЛГИЯ на CASA ART INTERIOR ...

Скрин Речни истории I

В скрин РЕЧНИ ИСТОРИИ I от колекция АТЕЛИЕ на CASA ART ...

Трапезна маса Поезия

Маса ПОЕЗИЯ от колекция НОСТАЛГИЯ на CASA ART INTERIOR – ...

Трапезно канапе Bella Casa

Трапезно канапе BELLA CASA от колекция НОСТАЛГИЯ на CASA ...

© 2017 Casa Art. All Rights Reserved.