Тоалетка, Огледало Екзотика

Ръчно рисуваните мебели от тема Екзотика от CASA ART INTERIOR в OРЕШАК до TРОЯН носят африканска религиозна символика. Интегрираните в мебелите цветни елементи носят настроение и канят на екзотични пътешествия.

Материал: липа с ръчно изрисувани елементи
Размери 100/48/77
Плащане:50% капаро при поръчка
Монтаж и транспорт: допълнително заплащане
Описание

Тоалетка, Огледало Екзотика - екзотика за свободния дух!

Ръчно рисуваните тоалетка и огледало от тема Екзотика в Орешак до Троян носят африканска религиозна символика! 

 Интегрираните в тоалетка и огледало Екзотика цветни елементи носят настроение и канят на екзотични пътешествия. Всяка тоалетка и огледало са уникални в своя дизайн и се произвежда с много любов в нашата малка фабрика. Цветът на мебелите (светло или тъмнокафяво) зависи не от вида дървото, а от това колко байц е използван при производството. Тъй като дозирането на количеството боя става на ръка, би могло да  има известна разлика в цвета на мебелите в сравнение с тези, които са показани в сайта. Колекцията от мебели-уникати ЕКЗОТИКА създава  екзотика за  свободния дух, стремящ се към индивидуалност:

Артистични символи с полъх на мавърска култура

Артистичните символи с полъха на мавърска култура, вплетени в „интернационален дизайн“, разкриват богати възможности да аранжирате артистично и индивидуално вашия дом. 

Шоурум на Каза Арт Интериор - артхотел Каза Арт, Орешак до Троянски манастир

Всички мебели на Каза Арт Интериор можете да разгледате в едноименния шоурум на Каза Арт Интериор, артхотел Каза Арт – www.arthotel.bg. в Орешак, до Троянския манастир. Поради големия интерес към мебелите от Каза Арт е желателно да направите предварителна уговорка. Лице за контакт: Интериорен консултант Биляна Милушева - Дизайн и Продажби. Тел.: 0879 926 758 . Понеделник - Неделя /10.00 - 20.00 часа/ Имейл: interior@casaart.bg.

© 2017 Casa Art. All Rights Reserved.