Гардероб Етноромантика

garderob etnoromantika.jpg_product_product_product_product_product_product_product
Гардероб Етноромантика Гардероб Етноромантика
Гардероб Етноромантика е ръчно изработен мебел от темата Етноромантика на CASA ART INTERIORS в OРЕШАК ДО TРОЯН и е истинско бижу! Той се правяи в нашата собствена фабрика от масивно дърво и е изящно украсен с чудесни етно-орнаменти и мотиви.

Материал: масивно дърво, бяло състарено с рисувани мотиви
Размери 94/60/200
Плащане:50% капаро при поръчка
Монтаж и транспорт: допълнително заплащане
Описание

Гардероб Етноромантика - частица екзотична култура в дома Ви!

Това може да се види само при нас! Гардеробът от колекцията Етноромантика е единствения по рода си в своята същност, по своя вид и изработка. Неописуемият микс от далечния Изток и старославянски елементи изграждат уникалността в този мебел. Насладете се на тайнствеността, която разказва легенди от Изтока! Пъстрите цветове стимулират горещо желание за живот.

Символики от старинни култури в Орешак до Троянски манастир се намират в различните мотиви и орнаменти в мебелите Eтноромантика! 

Символики от старинни култури се намират в различните мотиви и орнаменти в мебелите. Нашите ръчно изработени мебели от темата Етноромантика на CASA ART INTERIORS в OРЕШАК ДО TРОЯН са истинско бижу! Всички те се правят в нашата собствена фабрика от масивно дърво и са изящно украсени с чудесни етно-орнаменти и мотиви.  

Мебелите Етноромантика - ръчно изрисувани произведения на изкуството внасящи екзотична култура във вашия дом! 

Тези ръчно изрисувани произведения на изкуството внасят частица екзотична култура в дома Ви и освен това представляват атрактивно място за съхранение на различни предмети от бита. Всички шкафове, етажерки, скринове и маси са изящна ръчна изработка и внасят свеж цветен акцент във всяко жилищно пространство. Мебелите са изрисувани с много любов и са точно това, което търсят почитателите на Индия и индивидуалистите, които ценят обстановката на четирите стени, в които живеят. За разлика от масовите мебели, на които често липсва чар и експресивност, тези красиви артистични шкафове дълги години са един елегантен спътник в дома Ви, който ще Ви носи много радост.

Всички мебели на Каза Арт Интериор можете да разгледате в едноименния шоурум на Каза Арт Интериор, артхотел Каза Арт – www.arthotel.bg. в Орешак, до Троянския манастир. Поради големия интерес към мебелите от Каза Арт е желателно да направите предварителна уговорка. Лице за контакт: Интериорен консултант Биляна Милушева - Дизайн и Продажби. Тел.: 0879 926 758 . Понеделник - Неделя /10.00 - 20.00 часа/ Имейл: interior@casaart.bg.

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

© 2017 Casa Art. All Rights Reserved.