Аксесоари

Необикновени и пълни с живот, и все пак не натрапващи се. Подчертаващи различното, без да се крият в масата. Всеки  AКСЕСОАР от CASA ART има претенцията със своите неподражаеми черти да създава удоволствие като изживяване за сетивата. 
Ако обичате играта на форми и цветове, със сигурност принадлежите към хората, които украсяват дома си с аксесоари . С няколко малки детайла може да преобразите жилището си според желанието и настроението си. Ако се радвате на настъпващата пролет, дайте израз на положителното си настроение с красивите пъстри чаши или керамични вази от Casa Art.  
Но аксесоарите могат още повече. Ако имате например някое неизползвано ъгълче, в което не пасват никакви мебели, там би било може би подходящо за една лампа или една красива пластика. С правилния аксесоар може да подчертаете и някой мебел, c който особено много се гордеете.  
Аксесоарите могат не само да променят дома Ви, с тях му придавате също нотка индивидуалност. Често е нужно само да подмените една картина, да промените основния тон на декорацията и да поставите на видно място няколко малки детайла.Или може би да поставите подходяща малка масичка от вълнуващите интериорни теми на CASA ART.  

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация