• Добре дошли в Каза Арт!
  Добре дошли в Каза Арт!
 • Добре дошли в света на идеите!
  Добре дошли в света на идеите!

  „За да придобиеш знание, всеки ден прибавяй по нещо. За да придобиеш мъдрост, всеки ден изхвърляй по нещо.“ Лао Дзъ

 • Добре дошли в света на мечтите!
  Добре дошли в света на мечтите!

  "Животът не се измерва с броя вдишвания, които правиш, а с броя на моментите, които спират дъха ти!" Боб Муурхед

 • Добре дошли в света на въображението!
  Добре дошли в света на въображението!

  "Логиката ще те отведе от точка А до точка В. Въображението ще те отведе навсякъде!" - Алберт Айнщайн

 • Добре дошли в света на щастието!
  Добре дошли в света на щастието!

  "Щастието пребивава не във вещи и не в злато, чувството на щастие живее в душата." Демокрит

 • Добре дошли в света на вълшебството!
  Добре дошли в света на вълшебството!
 • Добре дошли в света на истинското!
  Добре дошли в света на истинското!
 • Добре дошли в света на спомените!
  Добре дошли в света на спомените!
 • Добре дошли в света на фантазиите!
  Добре дошли в света на фантазиите!

  "За лудите, за различните, за бунтарите, за размирниците...за онези, които виждат нещата по различен начин – те не обичат правилата..." Стив Джобс

Интериорен дизайн

Интериор

Щастливи сме да работим на място където се събират в едно хармонично цяло природа, архитектура, дизайн, изкуство и кулинария. Вдъхновени от тази неповторима атмосфера нашите гости желаят да отнесат частица от това цветно богатство в домовете си.
Ето защо създадохме Каза Арт Интериор за ценителите на артистичен интериор и тематично обзавеждане така и за любителите на неподправени, естествени материали.
При създаването на интериорите се водим от основните постаменти, на които изградихме философията на Каза Арт – гостоприемство, емоционалност, артистизъм, уникалност, качество, иновативност, ековизия.
Реализираме нашите идеи докрай като изработваме за Вас проектираните мебели от нашите вълнуващи колекции – Ателие, Носталгия и Нова. 

Гостоприемство

123

Нашите гости посрещаме топло в артхотел Каза Арт, който е едновременно и шоурум, където всеки може да почувства вълнуващите ни маси, скринове, витрини, дивани с високочествени тапицерии, текстили, лампи и подови настилки от естествен дъб. 

Емоционално и артистично обзавеждане на Каза Арт

Нашите интериори са смели, цветни, артистични. Желанието ни е да внесем мечтания уют във Вашия дом по нетрадиционен начин, като съчетаваме цветове и материали в уникални комбинации. В нашето интериорно студио в хотел Каза Арт, Орешак избираме заедно с Вас индивидуални цветови комбинации, които изразяват Вашето светоусещане и стил. Дървените подове, лампите, възглавничките, чашите и всички други аксесоари от Каза Арт допълват емоционалната атмосфера и създават характерни за съответната тема акценти.

 

Уникални интериори, разработени специално и единствено само за вас

С избора на тематичните интериори от Каза Арт, Вие избирате уникални емоции както за Вашия дом, така и за Вашия офис и се наслаждавате на лукса да бъдете различни, автентични, неповторими.

 

Световно качество, премислена функционалност до последния детайл

Мебелите на Каза Арт са с утвърдено световно качество. Насладете се на перфектно премислените мебелни решения. Те се отличават от всичко останало на пазара не само с артистичния си уникален вид, но най-вече с практичния си функционален дизайн и превъзходна изработка дори на най-малкия детайл.
Тематичните мебели от Каза Арт произвеждаме в собствената си работилница. Старите занаятчийски традиции тук вървят ръка за ръка със съвременен, модерен дизайн. Нашите продукти са в голяма степен уникати или малки бутикови серии.

ZAGLAVNA-INTERIOR 

Екосъзнание

Ние от Каза Арт произвеждаме мебелите си от дървесини от доказани, лицензирани източници. По-голямата част от повърхностите на мебелите обработваме с екологично чисто мебелно олио, немско производство. Някои състаряваме нарочно, други пък съдържат истински следи от вековете . За всички тях гарантираме, че са с екологично чисто покритие от олио или безвредни лакове на водна основа. Ние избягваме както дълги транспорти на нашите суровини, така и дървесини от застрашени световни региони. Затова работим основно с иглолистна и широколистна дървесина от България. 

Иновативност

Иновативни сме в това, че презентираме интериорни и мебелни решения по впечатляващ нетрадиционен начин.
В 14-те тематични стаи на хотела ще намерите напълно различни като стил мебели за спалня от масивна дървесина. В ресторанта, докато си похапвате от вкусните ни деликатеси, можете да разгледате и докоснете различни мебели за трапезария и дневна – маси с пасващи столове, шкафове, бюфети, винени витрини, конзоли. Тук всяка маса е различна. В коридорите ще намерите малки мебели като конзоли и етажерки. В детския кът на Каза Арт, докато децата Ви играят, Вие ще разгледате детските ни мебели от естествена дървесина. Тук се намира и нашето портманто Артемида както и кът за дневна с тапицирана мебел и ТВ-шкаф. В лоби бара на хотела можете да седнете на изцяло тапицирана мека мебел и канапета с дървен корпус както и да видите на живо емблематичната ни холна маса и етажерка Арт Винтидж. 

© 2017 Casa Art. All Rights Reserved.