Интерорен дизайн в Каза Арт или 5 стъпки към Вашия уникален дом 


unikat-1-small

Интериорна консултация в артхотел Каза Арт, Орешак до Троянски манастир 

Радваме се да Ви посрещнем в артхотел Каза Арт в Орешак, за да Ви представим четиринадесет тематични стаи - всяка една с различни мебели, пердета, подови настилки, осветителни тела, пасващи на тематиката. В артистичната атмосфера в рецепцията или в ресторанта провеждаме индивидуална консултация, в която заедно избираме подходящото за Вас темтично обзавеждане.  
unikat-2-small

Проектиране на Вашите мебели на базата на колекциите на Каза Арт 

Мебелите и индивидуалния мебелен дизайн на Каза Арт са в основата на уникалните ни интериорните решения. Проектираме Вашите мебели, съобразявайки се с избрания от вас модел, размер, разпределение на чекмеджета и вратички, материал и повърхност. След като уточним мебелите, избираме подовите настилки, цветовете за стените,тапицериите, пердетата, лампите. 

unikat-3-small


Художествена и компютърна визуализацията на Вашето пространство  

Рисунките на художника и дизайнер Пламен Петров са уникален спомен за нашите клиенти. Техниката ни помага. С помощта на компютърна триизмерна визуализация моделираме избраните мобели и предлагаме пасващата подова, стенна и светлинна концепция.  


unikat-4-small

4. Индивидуална изработка на Вашите мебели в собствена производствена база в Орешак 

Високо квалифициран екип от майстори на дърводелското искуство под ръководството на Биляна Милушева и Пламен Петров работи неуморно и ентусиазирано за това, всяка поръчка да бъде изпълнена в определените срокове в перфектно качество. Под перфектно качество разбираме безкомпромисният подбор на дървесината, перфектното отваряне и затваряне на чекмеджета и вратички, безупречен финишинг на дори и най-малкият детайл.
 


unikat-5-small

5. Доставка и монтаж на Вашите мебели 

Разбира се доставяме Вашите мебели-уникати, монтираме ги и се грижим за това, уникалните произведения, създадени единствено и само за Вас да се поставят на правилното за тях място – точно в онова кътче, в което техният чар и излъчване ще изпънят домът Ви с нов живот, емоция и красота.Цените за цялостна интериорна консултация се изчисляват на квадратура и са строго индивидуални. Определят се от сложността и комплексността на проекта, степента на индивидуализация, транспортни разходи до обекта и т.н. Отправете конкретно запитване по имейл или не се притеснявайте да се свържете с нас, за да обсъдим всички Ваши въпроси, свързани с едно уникално, различно решение на Вашия дом, офис, хотел или ресторант!

Възползвайте се от нашата специална промоция - нощувка подарък при поръчка на мебели в една от уникалните тематични стаи на артхотел Каза Арт в дните от неделя до петък. 

Радваме се да Ви посрещнем лично! 

Биляна, Пламен и екипа на Каза Арт

Контакт за интериорна консултация This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
 

Каза Арт Промоция Мебели Хол и дневна Спалня Трапезария Кухня Дюшеме Аксесоари Контакт
Състарени и модерни маси Рисувани, артистични мебели за хол и дневна Рисувани мебели за трапезария Лице за контакт
Етажерки и витрини Авторски мебели от стари греди за хол и дневна Мебели за трапезария от стари греди Запитване
Дивани и лежалки Авангардни, модерни мебели за хол Модерни, авангардни мебели за трапезария с естествено масивно дърво - орех, дъб, череша Как да ни откриете
Столове и пейки Състарени, винтидж, антични мебели за хол и дневна Състарени, винтидж, ретро шаби-шик мебели за трапезария
Гардероби и портманта Рустикални, етно мебели за дневна и хол Етно, кънтри мебели
Спални и легла Дивани и фотьойли Столове и пейки
Романтични кухни
Детски мебели
Мебели за баня
Специални офис мебели
Хотел и ресторант
Скринове, шкафове